Azra sonuçtan çok memnun

25 Ağustos 2024 01:59

24 Ağustos saat 17:00'de (30 dakika rötar oldu) Ayvalık Otogar-İstanbul Dudullu Kamil Koç otobüsünde valizim kayboldu. 4 kişi yolculuk yapıyorduk ve Dudullu'ya vardığımızda koltuk numaralarımızla bagajlarımızı almaya gittik. Benimle olan 3 yolcu yabancı olduğu için 4 bagaja da benim koltuk numaram olan 19'u yazmıştı muavin. Fakat asıl benim çantam olan siyah bagaj çıkmadı. Bagajlar karışmış olabileceği için muavin benden önce inen yolcuları arayıp sordu fakat herhangi bir bagaj karışıklığı yoktu.

Bursa'da mola sırasında araba yıkanırken bagajın bir süre açık olduğunu ve birinin valizimi o şekilde alabileceği söylendi. Veya Bursa'da değil, yolcu indirdiğimiz sırada biri almış olabilir dendi.

Muavin sağ olsun bana bayağı yardımcı olmaya çalıştı ve kayıp bildirisi oluşturdu. Ona teşekkür ederim fakat şoför sanki bu durum dünyanın en normal durumuymuş gibi bir tavır içindeydi.

Ben yarın tatile gidiyorum, bütün kıyafetlerim, çantalarım, değerli eşyalarım, ayakkabılarım hepsi çalınan çantamın içindeydi. Ben şu an ne yapacağım sayın Kamil Koç?

Sadece çalınan çantadaki kişisel bakım ürünlerinin değeri 500 euroyu geçiyor. Çanta ve kıyafetlerle birlikte gerçekten inanılmaz bir zarardayım şu an ve çoğu kaybolan eşyanın bir geri dönüşü de yok. Sizden bunun karşılığını bekliyorum.

24 Eylül 2024 16:15 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba, Başvuru süreci tamamlanmış olup, konu ile ilgili tarafınıza bilgi paylaşımı yapılmıştır. Hassasiyetiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

26 Eylül 2024 11:52
Kamil Koç Kaybolan Bagaj Skandalı!
Kamil Koç Kaybolan Bagaj Skandalı!
Onur sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 16:39
Betül sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 12:39
Kamil Koç Araç Değişikliği Yapıp Valizimi Kaybetti.!
Kamil Koç Araç Değişikliği Yapıp Valizimi Kaybetti.!
Arda sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 16:29

07 Temmuz 2024 16:23