Seyhan sonuçtan memnun

TÜRKSAT İnternet Yok Giremiyorum

21 Ağustos 2024 17:25

İki gündür İnternet yok. Müşteri hizmetlerini arıyorum aciliyet kaydınızı alıyoruz vs diyorlar kapatıyorlar telefonu. Altyapı ilk başta destekliyor gösterip satıyorlar sonra desteklemiyor diyorlar. İyi kötü düşe kalka İnternete giriyorduk iki gündür hiç giremiyoruz. Yıl kaç olmuş hala böyle sorunlar çok ilginç. Cayma bedelini almazsanız eğer aboneliğini sonlandırmak istiyorum veremediğiniz hizmetin parasını almak istemezsiniz herhalde.

22 Ağustos 2024 09:13 (Şikayetten 15 saat sonra)
22 Ağustos 2024 10:04

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz probleminizin çözümlenmesi hususunda ekiplere bilgi iletilmiştir. En kısa süre içerisinde probleminiz çözümlenecektir. Saygılarımızla.

22 Ağustos 2024 15:07

Sizden ilgilenmenizi istemiyorum zaten ilgilendiğiniz yok. Bugün üçüncü gün. İnternet yok. Gelen giden yok. Arayan soran yok. Tek istediğim şey aboneliğimin fesih edilmesi. Cayma bedelinin alınmaması rica ediyorum işi zorlaştırmayın. Okulların açılmasına az kaldı.

23 Ağustos 2024 14:10

Çok teşekkür ederim anlayışınız ve yardımınız için.

29 Ağustos 2024 14:42
02 Eylül 2024 19:06

Merhaba tekrar kopma sorunu yaşamazsınız demiştiniz. Bugün sabahtan beri İnternet yok. 24 saatte 510 kez kopmuş. Bağlandı gözüküyor İnternete girilmiyor. Tekrar arayacaktınız bir hafta sonra. Lütfen arayıp yardımcı olur musunuz?

Özkan sonuçtan memnun değil

17 Nisan 22:06
Kablo Net: İki Gündür İnternetsiz Kalan Evde Sabrım Tükeniyor

İnternet Arızası Çözülemiyor Müşteri Hizmetleri İlgisiz

İlayda
03 Ağustos 22:05
İnternet Arızası Çözülemiyor Müşteri Hizmetleri İlgisiz
Arel sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 22:56

İnternet Hizmeti Alınamayan Abonelikte Cayma Bedeli Sorunu

Rahmetullah
22 Temmuz 12:46
İnternet Hizmeti Alınamayan Abonelikte Cayma Bedeli Sorunu
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

TÜRKSAT Kablo Net İnternetin Sürekli Gidip Gelmesi

21 Ekim 2023 17:35