Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

TÜRKSAT İle Kurulum Kabusu

TÜRKSAT İle Kurulum Kabusu
04 Kasım 2024 16:54

TÜRKSAT'ın umursamazlığı nedeniyle, diğer internet sağlayıcımın kampanya süresi dolunca bir maceraya girdim. TÜRKSAT'a başvuru yaptım, VDSL modeme başvuru yaptım, yapmaz olsaydım. Cumartesi günü kurması için birisi geldi. Sözde kurulum yapmaya, 'Kurulumu yaptım abi' dedi. 'Sizin eve sinyal vermemişler' dedi. 'Ben şimdi başvuru yapıyorum' dedi. Çekti gitti, gidiş o gidiş. Ondan sonra kaç defa müşteri hizmetlerini aramama rağmen karşımda bir muhatap bulamıyorum. 'Tamam beyefendi, şikayetinizi alıyoruz' diyorlar, başka hiçbir şey yapmıyorlar. Vallahi pişman oldum bağlattığıma. Çevremde soran olursa kesinlikle tavsiye etmeyeceğim. Çocuğumun sınavları var ama evde internet yok, ne yapacağım bilmiyorum. Vallahi bu gidişle arayıp iptal ettireceğim. Böyle sorumsuz bir firma olamaz.

04 Kasım 2024 17:28 (Şikayetten 34 dakika sonra)
04 Kasım 2024 21:35

Akşam üstü saat 19.25 te müşteri hizmetlerinizi aradım saygısız bir tane müşteri temsilcisi telefonu açtı ondanda şikayetçiyim ismi rabia ona da buradan şikayette bulunuyorum bu arada sorunum hala düzelmedi çocuğun sınavı var hala internete giremiyorum ya TÜRKSAT bu kadar mı kötü firma müşterisine hiç önem vermiyor

05 Kasım 2024 12:43

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz problemin çözümlenmesi hususunda ekiplere bilgi iletilmiştir. En kısa süre içerisinde probleminiz çözümlenecektir. Sağlamış olduğunuz görüşme ile ilgili gerekli incelemeler sağlanacaktır. Saygılarımızla.

15 Kasım 2024 09:49

Arkadaşlar sakın ha TÜRKSAT'a bulaşmayın ben bulaştım ağzımın payını aldım hiçbir şekilde problemim çözülmedi bende sözleşmemi iptal ettirip Turkcell'e geçtim aynı gün internetim geldi ve problemsiz bir şekilde kurulum yapıldı maşallahı var Turkcell'in teşekkürler Turkcell mağduriyetimi giderdiğin için.

Sefa
Şikayeti Çözüldü

Bende benzer bir sorun yaşıyorum, fiberi binaya getirip kutuya bağlamıyorlar bilerek. Yerel Kablo Net şubeleri üzerinden size ulaşıp abonelik oluşturmaya çalıştılar mı?

Hüseyin

Yok bana öyle bir şey yapmadılar servis gönderip işi çözmüyorlar bir türlü bu kadar basit bir şeyi zulüm haline getirdiler

Sefa
Şikayeti Çözüldü

Çözüme ulaşabildiniz mi

Hüseyin

Yok sefa bey bu kadar umursamaz bir firma görmedim müşteri hizmetlerini biraz önce gene aradım ancak kayıt oluşturuyoruz diyorlar başka hiçbir şey yapmıyorlar vallahi ben yıllardır göknetteydim o firma bile bunlara bin çeker ilgi alaka müşteri memnuniyeti sıfır çıkmak istiyorum diyorum bana diyor ki hüseyin bey cayma cezası yansır diyor bana ne verdinki cayma cezası yansıtıyorsun 1 MB bile bana hizmet vermedin cayarsam ceza ödermişim böyle saçma bilet var mı ya anlamış değilim bin pişmanım TÜRKSAT'a geçtiğim için çocuğumun sınavları var calla evde internet yok şaka gibi.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 18:00

14 Şubat 00:34
Kablo Net'in Yetersiz İnternet Hizmeti
Emir sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 11:11
Kablo Net Kategorileri