Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 22:55

103240**** hizmet numarası ile aboneliğimi sonlandırdım. Cihazı iade etmek üzere bayram öncesinde Maltepe şubesine gittim ve üzerime kayıtlı olduğu belirtilen iki ayrı seri numarasının cihazla uyumlu olmadığını öğrendim. Kutunun içindeki Smart kartı şube teslim aldı, ancak kutu şu anda elimde kaldı. Ayrıca şube personeli, elimdeki kutunun kiralık olmadığını, satılık olduğunu belirtti. Satılık bir cihaz almış olsaydım bunu bilirdim. Müşteri hizmetleri, arıza kaydının açılıp çözüleceğini ve 2.750 TL tutarındaki faturanın iptal edilebileceğini iletti. Haftalarca defalarca aradım ve aldığım yanıt aynıdır. Kullandığım cihazın 2016 yılında satın alındığını, teknik servisin 2022 yılında modem kiralama için geldiğinde elimde bulunan ve görseldeki (boş kutu/N:3A97811003863) kutunun cihazla eşleşmediğini modem iadesinde öğrendim. Servis geldiğinde evdeki yaşlı kadın durumu anlamadığı için seri numarası kontrolü yapmadı ve şimdi iki yıldır aylık kiralama bedeli ödenen ve teslim edilmeyen cihaz için bana 2.750 TL fatura yansıtıldı. Mart ayına kadar uzaktan destekle defalarca yardım aldığım modem, elimde olan ve S/N: 2A5101*****69 olan cihazdır. Eğer bu modem 2016 yılında satın alınan modemse, 2022 yılında servisin kurduğu modem nerededir? 2022 yılında yaşadığım sorun, internetin sürekli kopması ve arızasıydı. Müşteri hizmetleri modemimin eskidiğini ve değiştirilmesi gerektiğini belirtmişti, biz de kiralama talebinde bulunmuştuk. Eğer eski modemle devam ettiysem, interneti nasıl kullanabildim? Destek ekibi kurulmayan eski modeme nasıl destek verdi? Bu mantıksız. Servisin şu an elimde bulunan modemi kurup farklı seri numaralı kutuyu neden bırakıp sisteme bu seri numarasını tanımladığını anlamıyorum, bu da ayrı bir sorun. Tüm bunların ötesinde, teslim almadığım bir cihaz için iki yıldır aylık kiralama bedeli ödemiş olmam ve şimdi 2.750 TL ödemem gerektiğini kabul etmiyorum. Sorunun hızlı ve doğru bir şekilde çözülmesini ve mağduriyetimin giderilmesini acil olarak talep ediyorum. Aksi takdirde, servisin bilerek veya bilmeyerek yaptığı hatalar yüzünden yaşadığım bu sorun için Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım ve yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı bildirmek isterim. 20 yıldır Türksat müşterisi olarak yaşadığım bu sorunun hem bütün platformlarda hem de hukuki yollarla haklarımı arayacağımı belirtmek isterim. İnsanların günlük yaşantısında seri numarası kontrolü, servisinizin ihmalkarlıkları ve sorunların çözülmemesi nedeniyle mağdur edilip haksız fatura bedelleriyle meşgul edilmesini kabul etmiyorum. İvedi bir çözüm bekliyorum.

06 Mayıs 2024 00:52

10324060** numaralı aboneliğimizi 23.04.2024 tarihinde sonlandırdık. Modem iadesinde elimizdeki modemin eski, üzerimize kayıtlı 2. Cihazın iadesini bekliyoruz denildi. Elimizde 1 modem var o da eskiymiş. 2022 yılında modeminiz eski yeni modem kiralayacaksınız önerisi üzerine gelen servis yeni modem kurmuş gibi kutusunu bırakıp eski modemde ayarlama yapıp, tarafımıza tam 2 yıl boyunca kiralama ücreti yansıtıp abonelik bitirirken de teslim etmediği cihaz için 2.750 TL fatura yansıtmıştır, TÜRKSAT servis hatası haksız bedeli ile ilgili defalarca görüştük, iletilen cevaplar eklidir, koskoca firma yapılan hatayı bulmak yerine bizi zarar üzerine zarara uğratmıştır, şikayetim çözülmediği için yasal haklarımı kullanacağım.

Ek
30 Nisan 2024 09:02 (Şikayetten 10 saat sonra)
30 Nisan 2024 09:25
Nurcan
02 Mayıs 2024 19:07

Yanıtınızı çözüm olarak görmüyorum zira ben de müşteri hizmetleriniz ile görüştüğümde aynı yanıtı aldım, sizler veya teknik servisiniz istediğiniz cihazı üzerimize zimmetleyebilirsiniz çünkü kaydı siz yapıyorsunuz ancak istediğiniz cihaz elimde değil, böyle bir cihaz bu aboneliğe hiç kurulmadı. İadesi beklenen cihaz ile internet kullanımım olmadı bunu da kayıtlarınızda görebilirsiniz aboneliğim bitene kadar daha önce anlattığım gibi elimdeki eski cihazdan destek aldım. Madem yeni bir cihaz tanımlı ben nasıl eski cihazdan destek alıyorum ( internet bağlantı problemi yaşadım, o yeni TV kuruldu modemin ağ bağlantı ayarları, teknik destek ıekibinizden bu modem ile iyileştirme yapıldı). Servisinizin bilerek veya bilmeyerek hatasını bana ödetemezsiniz. Detaylı incelemenizi ve geçmişteki destek kayıtlarını tarafımıza iletmenizi acil ve önemle rica ederim. Yasal haklarımı kullanacağım. Olmayan modemin iadesini nasıl yapayım. Sizlerin olağan dediğiniz süreç teslim edilmeyen cihazın aylık kiralama bedeli yansıtılıp sonra da fahiş bir modem bedeli ile cezalandırmak mı çözümünüz?

Nurcan
27 Haziran 2024 11:59
Kablo Net TÜRKSAT Modem İadesi Seri No Uyuşmaması

23.04.2024 tarihinde sonlandırdığım abonelik için teknik servisin teslim etmediği elimde bulunmayan modem için 2750 TL olan haksız modem bedelini haziran sonuna kadar ödeyebilirsiniz bildiriminize rağmen faiziyle ödedim, abonelik bittikten sonra çıkan faturayı ödedim, 3 ay sonra tekrar faiz bedeli diye ekli faturanızı da ödedim, yeter artık nasıl bir müşteri mağduriyetidir, hiçbir sorun çözülmediği, mantıklı bir açıklama yapılmadığı gibi aylardır faiz, haksız modem bedeli, gecikme cezası vs gibi bedel ödetiyorsunuz, bütün bu haksızlıklar için Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım, kullanmadığım modeme hem aylarca kiralama aldınız hem de olmayan modeme ceza diye dünyanın parasını ödettiniz, tüm yasal haklarımı kullanacağım, tüm müşterilerinize ders olsun bana yaşattığınız.

09 Ocak 2024 16:19
Emre sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 07:37
Kablo Net İle 2 Haftadır İnternete Bağlanamıyorum.
Ertugrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertugrul
09 Ocak 17:25
İzinsiz Modem Değişimi Ve Fatura Şoku
Kübra sonuçtan memnun

13 Haziran 2024 11:56
"Buraya yazmaya gerek kalmadan yardımcı olunsa çok daha iyi olurdu teşekkürler"
Kablo Net ! Girmesi Kolay Çıkması Hayattan Bezdirir!
Cuma sonuçtan çok memnun

19 Şubat 2024 10:17