Kablo Net Smtp Port 25 Açılamaması.

20 Temmuz 2023 16:49722

Kablo Net üzerinden sabit 100mbps internet alıyorum, istediğim tek şey vardı sabit ip alarak kendi domainim üzerinden mail atabilmek vb. Sabit ip aldım port 25'in de açıldığını söylediler sabit ip alırken, ancak baktığımda portun açılmadığını telnet ile test ettiğimde bırakın dış dünyadan bana mail gelmesini port 25 üzerinde hiçbir yere bağlantı sağlayamıyorum.
Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım port açtırma isteğimin olduğunu ilettim bunu yapamayacaklarını söylediler. k**********@turksat.com.tr adresine mail atarak iletişime geçmemi söylediler. Ben tabi ki bir iyimserlikle mail attım, tahmin edersiniz ki geri dönüş olmadı. Kendi adıma kayıtlı ve ipsi de sabit bir ip hizmeti için para veriyorum ama amacıma göre kullanamıyorum. Bana bunu açıklar mısınız buradan?

20 Temmuz 2023 16:57 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Sayın Abonemiz; Öncelikle Türksat Kablo Hizmetlerine göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz... Şikayetinizi bizlere ulaştırmış olmanız bizim için sevindirici bir durum. Zira abonelerimizin ve müşterilerimizin düşüncelerini bilmek, bize her konuda daha dikkatli davranmaya sevk etmesi açısından büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Probleminiz ile alakalı müşteri memnuniyeti kapsamında işlem başlatılmıştır. Tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılarak bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

20 Temmuz 2023 16:57

Sayın Abonemiz; 25. portunuz aktif hale getirilmiştir. Kontrolleri sağlamanızı rica ederiz. Saygılarımızla.

21 Temmuz 2023 10:53

Sayın Abonemiz; 25510452 numaralı şikâyetinizle ilgili müşteri memnuniyetini sağlayabilmek ve probleminize çözüm getirebilmek amacıyla tarafınız aranılmış olup ulaşılamamıştır. En kısa süre içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla.

21 Temmuz 2023 13:23

Sayın Abonemiz; 25510452 numaralı şikâyetinizle ilgili müşteri memnuniyetini sağlayabilmek ve probleminize çözüm getirebilmek amacıyla tarafınız aranılmış olup ulaşılamamıştır. 25. port tarafımızdan aktif hale getirilmiştir. Sorunun devamı halinde bildirimde bulunabilirsiniz. Saygılarımızla.

24 Temmuz 2023 14:27

Kontrol ettiğimde açılmamış görünüyor.

24 Temmuz 2023 14:28

Ekran görüntüsü ilettim.

24 Temmuz 2023 15:03

Sayın Abonemiz; Domain adresinizi rica edebilir miyiz? Saygılarımızla.

27 Temmuz 2023 11:59

Sayın Abonemiz; Sorunun devam etmesi durumunda domain adresinizi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

20 Temmuz 2023 19:03

Kontrol edip döneceğim

18 Eylül 2023 11:31999

Yaklaşık 2 hafta kadar önce ping sorunum ile alakalı olarak Kablo Net Müşteri hizmetlerini aradım. Kullanmış olduğum IP ...

Kablo Net İle Yaşanan Bağlantı Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Eksiklikleri

18 Ocak 2025 13:061.689

Kablo Net hizmeti, TÜRKSAT gibi bir kuruma yakışmayan bir hizmet sunuyor. Çalışanları bilgisiz ve özensiz. Gigabit Kablo...

Tümünü Gör
Kablo Net Haksız Kazanç Elde Ediyor