Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net Şikayet Kendi Değiştirdikleri Modemi Kiralama Ücreti

Kablo Net Şikayet Kendi Değiştirdikleri Modemi Kiralama Ücreti
27 Mayıs 2024 21:13

Yıllardır Kablo Net abonesiyim. İnternet için TÜRKSAT'tan kendi satın aldığım modemi kullanıyordum. Tarafıma telefon edildi, altyapı değişikliği yapılacak ve modeminizi değiştireceğiz dediler. Özellikle sordum, ben kendi modemimi kullanıyorum, modem kiralama vs. gibi bir ücret ödeyecek miyim diye. Israrla herhangi bir ücreti yok, altyapı değiştiği için modemi ücretsiz veriyoruz dediler. Taahhüt sürem dolduğu için taahhüt yenilemek için aradığımda, modem ve yanında TV için taktıkları cihazlar için kiralama ücreti olacak bilgisi tarafıma verildi. Şikayet kaydı oluşturmama rağmen hiçbir şekilde dönüş yapılmıyor. Kimseyi umursamıyorlar. Her geçen sene daha kötüye gidiyor.

28 Mayıs 2024 09:08 (Şikayetten 11 saat sonra)
28 Mayıs 2024 12:03

Sayın Abonemiz; Fiber Dönüşüm projesi kapsamında modem tarafınıza 12 ay boyunca ücretsiz olarak tanımlanmıştır. 12 aylık sürenin sonunda modem için ücretlendirilmeye başlayacağınızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

28 Mayıs 2024 14:46

En kısa sürede abonelik iptalini gerçekleştirip müşterisinin yanında olan başka firma ile devam edeceğiz lütfedip ücretsiz yaptığınız 1 yıllık modemin ücretini taahhüt 2 yıl olduğu için sonraki sene zaten zamlı farkla tahsil edeceksiniz yaptığınız altyapı değişiklikleri vs kullanıcıyı bağlayan konular değil fiber kullanmadığım bir yerde özellikle cevap için teşekkürler

09 Temmuz 2024 11:46

1 yıl ücret yansıtılmayacak dediğiniz modem için iki faturamda da kiralama bedeli yansıtılmış bu ücretlerin tarafıma iadesini istiyorum

İlyas sonuçtan memnun

31 Temmuz 2023 18:38
"Merhabalar, Sorunum çözüldü. Farklı bir Modem ile değişim yapıldı ve tüm sorun çözüldü. Keşke bu platforma ihtiyaç kalmadan çözülseydi. Kurum, maalesef aktif müşterilerinden çok potansiyel müşterilerinden çekiniyor. Ne acı. Yine de sorunum çözüldü. Hem ilgilenen arkadaşlara hem de Şikayetvar ekibine teşekkürle."

01 Kasım 2024 11:06
Zorunlu Modem Değişimi Ve Kötü Müşteri Hizmeti Deneyimi
Fikriye sonuçtan hiç memnun değil

Fikriye
25 Nisan 2024 18:59

Kablo Net: 90'ların İnternet Hızıyla 2025'te Mağduriyet

27 Ocak 2025 23:25
Kablo Net: 90'ların İnternet Hızıyla 2025'te Mağduriyet
Yasin sonuçtan çok memnun

09 Haziran 2025 16:05
"Şikayet var, da şikayetim yayınlandıktan sonra çok daha yetkin bir kişiyle olumlu görüşme yapma fırsatım oldu. Teşekkürler..."
kullanilmayan-internet-hizmeti-icin-haksiz-faturalandirma-ve-sonucsuz-destek-1.jpg

Kablo Net Kategorileri