Burak sonuçtan çok memnun

İtopya Bilgisayar İtopya RAM Şikayeti, G Skill Ripjaws S5 Arızalı RAM’lar

09 Ekim 2023 19:12
Burak'ın Teşekkür Mesajı
“1 gün sonra bana ulaşıp dediğim markalar ile değişimimi gerçekleştirdiler, sorunum çözüldü teşekkürler.”

1 Hafta önce İtopya firmasından toplamış olduğum sistemin parçalarından olan ''32gb g. Skill Ripjaws'' modelinin birinden kaynaklı sürekli mavi ekran sorunu alıyordum. Çözüm için kendileri ile görüştüğümde garantiye gideceğini iade ve değişim yapılmadığını söylediler. Garanti sürecininde 20-30 iş günü içinde tamamlanacağını duyunca İşim gereği topladığım bilgisayarı kullanmak zorunda olduğum için ramları alıp Kadıköy şubesine gittim. İlk önce müşteri hizmetleri kısmı ile görüştüm ve iade değişim olmayacağını söylediler, sonrasında mağaza kısmına gittiğimde çalışan arkadaşlardan birisi sağ olsun sorunumla ilgilendi ve değişimi bugün yaptılar. Az önce eve gelip ramları taktığımda tekrardan 2 li set halinde olan aynı marka model ramlerin birinin yine çalışmadığını gördüm ve üzülerek şu an şikayetimi yazıyorum. Her şeyi kontrol ettim her slotu tek tek ayrı ayrı RAM'lerle. Biri sağlam ve her slotta sorunsuzca çalışırken diğerini taktığımda hiç ekran bile açılmıyor. Şimdi ben Avrupa yakasında oturan birisiyim ve Kadıköy şubesine 1 haftada 3 kere gidip geldim (sistemi oradan topladığım için), ve bana verilen yeni ürün yine arızalı çıktı bu konuda ne yapabiliriz sayın İtopya? Hayır garantiye göndermek istemiyorum sorunumun hemen çözülmesini istiyorum. Gerekirse aynı segment aynı özellikler ile farklı bir marka ile değişimini talep ediyorum. Ben gelip gitmekten çok sıkıldım 2 dir ayıplı ürün almak için gel git yapıyorum çalışan biriyim ve her zaman vakit bulamıyorum. Lütfen ama lütfen sorunumu çözün yoksa hakkımı başka mecralarda aramak zorunda kalacağım bilginize. Dönüş Bekliyorum...

11 Ekim 2023 12:56 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli kullanıcımız, İlettiğiniz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla,

Burak
Burak
13 Ekim 2023 19:24

Yusufyusa sonuçtan hiç memnun değil

İtopya Bilgisayar Teknik Sorunlarla Dolup Taşan Kasa

18 Şubat 2025 17:38
Emir sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2025 14:42
İtopya'dan Alınan Bilgisayarın Sürekli Arızalanması Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 15:53
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Bilgisayar Ve Yetersiz Teknik Servis Deneyimi

19 Mayıs 2025 23:43