İstikbal Rahatsız Yatak Ve Bazadan Gelen Sesler

İsmail
08 Ocak 2024 01:32

Kaliteli bir yatak almak ihtiyacım vardı; ancak yatakla birlikte baza ve başlık da alalım dedik. Kurumsallığından ve bilinirliğinden dolayı İstikbal bayisine gittik. Grand Comfort 5 Zone yatağı seçtik. Bayide baktığımızda ideal görünüyordu; fakat bize gelen yatak çok sertti. Birkaç gün sırt ağrısıyla uyandım. Başlangıçta soğuk hava nedeniyle olduğunu düşündüm ama ağrılar sıklaşınca, evin içinde nereden soğuk hava gireceğini düşündüm ve sorunun yatakta olduğunu anladım. Markasız eski yatağımı özlüyorum. Baza konusuna gelince, her yerinden ses geliyor. İlk ürün geldiğinde ses yüzünden bayiyi aradım, gelip aldılar. Bir ay baza yapımını bekledim ve geldiğinde bu sefer diğer bazadan sesler gelmeye başladı. Yatakta dönerken bile bazadan ses geliyor. Eski bazamı arar oldum. Ne malzeme kalitesi ne de ürün kalitesi, mahalle arasındaki bilinmeyen bir mobilyacıdan kesinlikle daha iyi olamaz. İmkan olsa ve ürünlerinin arkasında dursalar, tüm ürünlerini iptal edeceğim. İstikbal'in kurumsallığına güvendik, Holding bünyesinde bir firma olduğunu düşündük; ancak yaşadığım pişmanlık yüzünden kafamı duvarlara vuruyorum. Bu kadar paraya bu kalitesizliği nasıl yapabiliyorsunuz bilmiyorum ama tebrik edilecek bir durum değil. Erciyes Anadolu Holding'e ait hiçbir iştirak firmasından artık ürün almayı düşünmüyorum.

08 Ocak 2024 01:35 (Şikayetten 2 dakika sonra)

08 Ocak 2024 10:32

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Banu
Banu

Bire bir ben de aynı sorunu yaşadım. İlk gece sesten uyuyamadım, sabah bayiyi aradım. 1 ay baza bekledim. O gelen öncekinden de beter çıktı. Bulduklar çözümse makasları değiştirmekmiş. Makasların değişmesi için de bekleyeceğiz, üstelik orijinali gibi olmayacak diye iptal ettirdim. Yatıyorum güzel güzel seslerle.

24 Ocak 2024 01:48
İstikbal'in Oluşturduğu Mağduriyet
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Grand Comfort 5 Zone Yatak Tam Fiyasko

Aslıhan
05 Mart 2024 16:07
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Grand Comfort Yatak Hayal Kırıklığı: Terleme Ve Çökme Sorunları

21 Ocak 2025 04:32