Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası'nın Sistem Hatası: Taksitlerim Neden İptal Edildi?

İş Bankası'nın Sistem Hatası: Taksitlerim Neden İptal Edildi?
07 Kasım 2024 12:33

İş Bankası Maximiles kredi kartı ile 27 Eylül 2024 tarihinde eğitim harcaması kapsamında kredi kartı ile ödeme gerçekleştirdim. İş Bankası; kredi kartlarına eylül ayı sonuna kadar eğitim harcamalarına 6 taksit yapıyordu. Bende 6 taksitle olacak şekilde 60 bin tl lik harcama yaptım ve 6 takside böldü banka. Ekim ayındaki 10 bin tl lik taksitimi ödedim, 06/11/2024 tarihinde baktım ki geriye kalan 50 bin tl değerindeki 5 taksitim iptal olmuş ve tek çekim olarak 50 bin tl kasım ayının ekstresine yansıtılmış. Bankayla konuştuğumda eylül ayındaki yapılan eğitim harcamalarında sistemsel yanlışlıkla 6 taksit yapıldığını ve ilgili firmadan yaptığınız alışverişin iptalini talep edin diyerek savuşturuldum. Ben taksit yapmışım ilk taksitimi yapmışım, geri kalan aylardaki taksitleri iptal etmek hukuka da hakkaniyete de aykırıdır. İş Bankası'NIN sistemsel yanlışlıklarının mağduru neden ben oluyorum, lütfen ivedilikle iptal edilen taksitlerin geçerliliği sağlansın. Bu şekilde biz bankaya nasıl güvenip taksitli alışveriş yapacağız?

Alişan sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Eğitim Harcamalarındaki Taksit İptali Mağduriyeti

09 Kasım 2024 14:56
İş Bankası Eğitim Harcamalarındaki Taksit İptali Mağduriyeti

09 Kasım 2024 11:42
İş Bankası'nın Taksit İptali Mağduriyeti

29 Kasım 2024 20:55
Eğitim Harcamalarının Haksız Taksit İptali Ve Müşteri Mağduriyeti
Mehti sonuçtan hiç memnun değil

Eğitim Harcamalarında Taksit Mağduriyeti

09 Kasım 2024 09:50