Alişan sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Eğitim Harcamalarındaki Taksit İptali Mağduriyeti

İş Bankası Eğitim Harcamalarındaki Taksit İptali Mağduriyeti
09 Kasım 2024 14:56

İş Bankası Troy kredi kartı ile 28 Ekim 2024 tarihinde eğitim harcaması kapsamında kredi kartı ile ödeme gerçekleştirdim. İş Bankası; kredi kartlarına eylül ayı sonuna kadar eğitim harcamalarına 9 taksit yapıyordu. Bende 9 taksitle olacak şekilde 180 bin tl lik harcama yaptım ve 9 takside böldü banka. 07/11/2024 tarihinde yapılan taksitlerim iptal olmuş ve tek çekim olarak kasım ayının ekstresine yansıtılmış. Bankayla konuştuğumda eylül ayındaki yapılan eğitim harcamalarında sistemsel yanlışlıktan dolayı 9 taksit yapıldığını ve ilgili firmadan yaptığınız alışverişin iptalini talep edin diyerek savuşturuldum. Eğitim harcaması değil gibisinden saçma bir sebep söylediler kapattılar. Ben taksit yapmışım, geri kalan aylardaki taksitleri iptal etmek hukuka da hakkaniyete de aykırıdır. Sürekli eğitim ödemelerini taksitlendiriyorum ilk defa böyle saçma sebepten iptal edildi taksitlendirmeler. İş Bankası'nın sistemsel yanlışlıklarının mağduru neden ben oluyorum, lütfen ivedilikle iptal edilen taksitlerin geçerliliği sağlansın.

Yorumlar (5)

Abdurrahman
Abdurrahman

Hocam süreci bizimle de paylaşın lütfen

Alişan

Süreç diye bir şey yok hiçbir çözüm sunamıyorlar hocam

Nereden işlem yapmıştınız

Nuri

Ne yaptınız hocam sorun çözüldü mü

Alişan

Hayır hala aynı bahanelerle harcamayı yaptığınız yerden iade isteyin diye geçiştiriyorlar kendi hataları olmasına rağmen büyük ihtimalle mahkeme yoluyla halledeceğim.

İş Bankası'nın Taksit İptali Mağduriyeti

09 Kasım 2024 11:42
İş Bankası'nın Taksit İptali Mağduriyeti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası'nın Sistem Hatası: Taksitlerim Neden İptal Edildi?

07 Kasım 2024 12:33
İş Bankası'nın Sistem Hatası: Taksitlerim Neden İptal Edildi?
Mehti sonuçtan hiç memnun değil

Eğitim Harcamalarında Taksit Mağduriyeti

09 Kasım 2024 09:50