Tuba sonuçtan çok memnun

İş Bankası Karşıyaka Şubesi Çalışanları

02 Nisan 2024 22:00

İş Bankası Karşıyaka şubesi hakkında şikayet;

annem r***c*** h***'i 18 Aralık 2023 tarihinde vefat etti. Kardeşim c*** a*** vekaleten h***o*** ekli belgelerde gönderdiğimiz evraklar ile İş Bankası Karşıyaka şubesine 2 Ocak 2024 tarihinde başvuruda bulunduk. Banka şubesi çalışanları evrakları bizden aldılar ve 1 hafta içinde bize dönüp bilgi verecelerini bildirdiler. Kendilerine defalarca telefon etmemize ve İstanbul'dan Karşıyaka şubeye uğrayarak sormamıza rağmen kendileri reddi miras süresinin bitimi olan 90(doksan) günlük süreye kadar bize dönüş yapmadılar. Tamamen kötü niyet içeren bu tutum sonrasında avukata vermeden önce mail atarak borç listesi çıkardılar. Bu borç listesinde hayat sigortalı borç da dahil olmak üzere tüm borçlara güncel temerrüt faizi üzerinden ekleme yapılarak bizden haksız bir şekilde para talep edilmektedir. Ben çalışmıyorum ve İstanbul da kirada oturuyorum, eşimin emekli maaşı ile geçinmeye çalışmaktayım. Biz annemizin borcunu tabi ki ödeyeceğiz, ancak bankanın tavrı karşısında tüm hukuki haklarımızı kullanacağız. Bu konuda bir vatandaş olarak devletimizin yanımızda olmasını talep ediyoruz.

Aylin sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Vefat Prosedürü Saçmalığı

21 Haziran 2023 16:46

Hukuk Bürosu Ve Türkiye İş Bankası

28 Haziran 2023 22:14
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Kapanmış Karta Ve Borca Yıllar Sonra Gaipten Borç Çıkarıyor

21 Ağustos 2024 13:42
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Şubesinde Kaba Ve Saygısız Personel Davranışı

24 Ekim 18:06