Hakan sonuçtan çok memnun

İş Bankası Gerçekleşmiş Yurt Dışı Alışveriş Ücretinin Sürekli Değişmesi

27 Haziran 2023 18:22
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“İş bankasına bizzat verdiğim dilekçe dikkate alındı ve kur farkından doğan fark iade edildi teşekkür ederim.”

Is bankası kredi kartımla yurt dışı otel ücreti ödedim. Türk lirası ile 6400 lira tutan alışverişim 6830 lira olarak hesabıma yansıdı. Bugün ise aynı alışveriş 7077 lira olarak yansıtılmış. Yani kir yükseldikçe benim gerçekleşmiş alışveriş ücretim de artıyor. Peki ben bütçemi nasıl ayarlayacağım. Ne zaman gerçekleşmiş alışverişimin ücreti sabitlenecek. Bayramdan sonra dolar 21 liraya düşse benim alışveriş ücretimde mi düşecek? Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

02 Temmuz 2023 22:59 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talep ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Türkiye İş Bankası A.Ş.

03 Temmuz 2023 11:48

İtirazda bulunmak için Müşteri hizmetlerini aradım İşCep'ten itiraz edin diye yönlendirildim. Ancak İşCep itiraz menüsünde gerçekleşen tutar değişikliğine ait bir sekme mevcut değil. Sonuç olarak dilekçe ile bankaya müracaat etmem gerektiğini anlıyorum. Özet olarak sorunum halen çözülmedi.

15 Temmuz 2023 16:17

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2023 13:44
Emre sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2023 15:53

Kredi Kartıma Yansımayan Depozito İadesi Sorunu