İş Bankası Babamın Maaşına Erişim Ve Hesap Blokesi Sorunu

13 Eylül 2024 15:49

Vasilik davası için başvurduğum babam m. C***M***ın maaşının yatmakta olduğu 1118-117435 numaralı hesap dahil tüm hesaplarına bloke konulmuştur. Evimizde bakımını üstlendiğim babamın tüm yaşamsal ihtiyaç ve bakım durumları için maaşını kullanması elzemdir. Adliye kanalıyla üstte yazılı hesabın kullanıma açılması için gerekli başvuru yapılmış, cevap İş Bankası tarafından ekteki şekilde gelmiştir.
Gün içerisinde İş Bankası şubesine gittiğimizde gelen cevap formunun "kaşeli, onaylı" olmadığından kaynaklı maaş ödemesi yapılamayacağı söylenmiştir. Bununla birlikte aynı numaralı ek hesabında 12.95 TL borcu olup ilgili hesaba kendim EFT yoluyla para göndermeme rağmen kısıtlamadan kaynaklı ücret hesaptan çekilememektedir. Ayrıca kısıtlı adayı olan babamın İşCep uygulamasından takip ettiğim borç vb. İşlemlerini dijital kısıtlama konulduğu için artık takip edemiyorum. Bu yüzden kredi kartı borçlarını görüp kendim ödemesini yapamıyorum. Tarafıma acilen dönüş yapılarak maaş çekme sorunumun düzeltilmesini, ek hesaptaki borcun ödenmesini ve dijital kısıtlamanın kaldırılmasını istiyorum.

Emekli Maaş Hesabım Haksız Yere 2 Aydır Blokeli, Mağduriyetim Artıyor

01 Ekim 2025 10:37

Tüm Bankalarda Anlaşılmaz Kısıtlama Nedeniyle Bankacılık Hizmetlerinden Yararlanamıyorum

17 Ekim 2025 22:04
tum-bankalarda-anlasilmaz-kisitlama-nedeniyle-bankacilik-hizmetlerinden-yararlanamiyorum-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 00:20
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 15:26

Maaş Hesabıma Konulan Bloke Hukuksuz Ve Haksız