Funda sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Günü İndirimi Mağduriyeti Ve İlgisizlik

09 Aralık 2024 12:54

Online mağaza sisteminde kayıtlı olmasına rağmen, mağaza çalışanı tarafından sisteme doğum tarihim girilmediği için %30 indirimli doğum günü kampanyasından faydalanamadım. Dün doğum günümdü, alışveriş yapmak için İpekyol'a gittim ancak doğum günü kampanyası için mesaj gelmediğini fark ettim. Akşam saat 9 ve pazar günü olduğu için müşteri hizmetleri kapalıydı. Bugün yaptığım görüşmede, sisteme doğum tarihim tanımlı olmadığını söylediler. Ancak bunu sisteme girmeyen kendileri ve ben yıllardır bu mağazadan alışveriş yapıyorum. Mağduriyetimi müşteri hizmetlerine anlattım ama kampanya 2'si ile 8'i arasında olduğu için bittiğini, seneye faydalanabileceğimi söylediler. Hata sizin, çözüm bulun, tarihi 10 yapın dedim ama düzeltemeyiz dediler. 1 dakika önce girilen tarihimi bile düzeltmek istemediler. Bugün itibariyle İpekyol ile alışverişimi sonlandırıyorum. Tüm çevreme de bu umursamazlıklarını anlatacağım. Hata sisteme girmeyen İpekyol çalışanının, ancak ceza neden bana kesildi anlamıyorum. İpekyol'u kınıyorum.

09 Aralık 2024 13:45 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla İpekyol Müşteri Hizmetleri

Funda
Funda
09 Aralık 2024 14:57

Tarafıma bu şikayetimle ilgili hiç kimse iletişime geçmedi ne bir mesaj ne bir mail ne de bir arama yapılmadı. Çözümcü olmayan kurumsallıktan uzak bir firma olmanız size zarar bize değil 15 senedir bu firmadan onca alışveriş yaptım çok pişmanım,15 senelik müşterinize böyle davranılmaz, yazık gerçekten

Şeyma
21 Haziran 2024 16:47

17 Temmuz 2023 14:35

16 Temmuz 2024 11:14
Buket sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2025 12:35

07 Ağustos 2023 09:31