Birisi bana hakkınızda şikayet var diye mesaj attı. Ben de cevap verdim nereye şikayet edilmiş diye bana ekran görüntüsünü attı, bende Instagram şikayet kısmından bakmaya çalıştım, bulamadım. Sonra beni WhatsApp aradı giriş yapmaya çalışırken Instagram hesabım alındı. Yardımcı olun.
Ayrıca bu kişi hesabımda doğ...
Instagram hesabım geçen yıl 1 Mart 2022 tarihinde çalındı. Instagram destek maillerine yazmama rağmen cevap alamadım. Yardım edilmek istiyorum hesabımı geri almak istiyorum. Bana yardım eder misin lütfen. Instagram hesabım: g***. Gerekirse bir selfie çekebilirim.
Instagram hesabım burada tanımadığım biri kendisine sürekli mesaj yazdığımı söyleyerek şikayet yazmış ve ben ona burada cevap verdikten sonra bir daha hesabıma giriş yapamadım Gmail'ime şifre yenileme vs geliyor tıkladığımda hata veriyor bunun düzeltilmesini istiyorum hesabım h***
Bugün Instagram şahsi aynı zamanda da iş hesabıma yönelik bu site üzerinden hakkımda suçlama olduğunu iddia eden bir mesaj aldım. Sonra merak edip bunu bana bildiren kişiye sordum bana şikayetin ekran görüntüsünü attı. Şikayette Pınar sevim adlı şahsın benim şahsi ve aynı zamanda iş için kullandığım...
Birisi bana hakkınızda şikayet var diye mesaj attı. Ben de cevap verdim nereye şikayet edilmiş diye bana ekran görüntüsünü attı bende Instagram şikayet kısmından bakmaya çalıştım bulamadım sonra beni WhatsApp aradı giriş yapmaya çalışırken hesabımı Instagram hesabım çalındı.
Yardımcı olun.
Instagram'da takip ettiğim hesapları takipten çıkmama rağmen, takip ettiğim kişi sayısı düşmüyor. Ne yaptıysam sayı düşmüyor, yani engel falan da yemedim. Ne yapabilirim, yardımcı olun lütfen.
Instagram'da destek talebinde bulunup, durumu söyledim ama cevap gelmedi.
Instagram iki aşamalı doğrulama açtım sonra uygulama üzerinden kod almayı unuttum hesaptan yanlışlıkla çıkış yaptım ve hesabıma giremiyorum lütfen yardım edin. Instagram hiçbir şekilde bu konuya yardım etmiyor mail attım cevap vermiyorlar.
Instagram hesabıma hiçbir şekilde giriş yapamıyorum sürekli bir sorun oluştu diyor bende anlamıyorum yardım edebilecek birileri var mı e-posta attım cevap gelmedi daha kaç defa atmam lazım cevap alabilmem için anlam veremiyorum. bu durum bu kadar zor olamaz sanırım.
Instagram hesabımı askıya aldı. 180 gün içinde vs diye bir yazı falan geldi, kod yazışı selfie göndermemi istedi, hepsini uyguladım. Mailler yolladım, ne hesabım açıldı ne de cevap aldım. Acilen çözülmesini istiyorum! Böylesine kurumsal bir uygulamanın düştüğü hale bak.
Inditex deposunda çalıştığını söyleyen hesap, ürünleri müşteri adına sipariş oluşturup sitedeki fiyatının %60'ının M***E***A*** hesabına havale edilmesini istiyor. Hatta Zara sipariş durumundan ürün gönderildi görseli de atıyor ancak sonrasında ne ürün geliyor, ne de mesajlarınıza cevap veriyorlar.
Arkadaşların bana yaptığı şaka yüzünden DM engelli yedim. WhatsApp üzerinden bana attıkları mesaj ve resimleri Instagram'dan geri istediler. Üzerine de DM engeli yedim ve şu an diğer arkadaşlarımın mesajlarına cevap veremiyorum. Lütfen DM engelimi kaldırınız.
Sevgili Instagram, engel yemiş bulunmaktayım. Ve engel sürem 13.03.2023 de dolmasına rağmen hala engelim kalkmadı. Bu sorunumu defalarca bildirmeme rağmen hiçbir cevap alamıyorum. Sistem bunu otomatik kaldırmalı. Ve neden engel yediğimi de bilmeden engellendim. Bilgi ve paylaşım sayfamın açılmasını ...
Benim Instagram hesabım çalındı aylar önce. Ardından çalan şahıs Instagram'daki e-posta adresini de değiştirmiş. Bu yüzden hiçbir şekilde giriş yapamıyorum aylardır. Her yerden yardım istedim fakat hiçbir sonuca varılmadı. Yeni hesap açmam lazım ama açamıyorum aylardır. Hesabımın sadece silinmesini ...
Instagram'da iki haftadır uzun videolar yüklenip paylaşılamıyor açıklama yok. Reelde en fazla 90 Sn. Yüklenirken gönderide 10 dak. Kadar yükleye biliyorduk ama kaldırılmış. Gönderi şu anda 15. Sn. Kesiliyor gerisi yok. Bu konuyla ilgili bir cevap alamadım Instagram dan.
Adım r**k**. Instagram hesabımın adıda @r***. Hesabım kimliğini bilemediğim kişiler tarafından ele geçirildi. E-posta ve şifre değiştirildi. Duo mobilden de kod ile girişler yapıldı. Hesabıma giremiyorum. Çalan kişi mesajlarıma bakıyor görüldü atıyor ama cevap yazmıyor. Ayrıca bu kişi hesabımda doğr...
Instagram hesabım spamlandı mesaj atamıyorum maalesef ki ve artı olarak doğum günüm mesajlara da cevap veremiyorum acil sorunun çözülmesini istiyorum durduk yere oldu nasıl olduğunu anlamadım spam kaldırılırsa mutlu olurun mesajlara cevap veremiyorum çünkü.
Maalesef Instagram hesabındaki Reels videoları toplu silindi ve kayboldu lütfen bu kaydettiğim videoları geri getirmem için bana yardımcı olabilir misiniz? Size mail atmama rağmen cevap vermediniz olumlu veya olumsuz.
Instagram henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.