Kod Göndermiyor

4.419 Görüntülenme

Instagram, kullanıcıların güvenliğini sağlamak amacıyla bazen telefonlarına veya e-posta adreslerine doğrulama kodu gönderir. Ancak bazı kullanıcılar, bu kodun kendilerine ulaşmadığını belirtiyorlar.

23 Yorum798 Şikayet
Şikayetvar Çözüm Uzmanı11 Ekim 2023 06:39

Sorunun Muhtemel Nedenleri:

Hatalı veya eski telefon numarası/e-posta bilgisi.
SMS servis sağlayıcılarından kaynaklanan gecikmeler.
Instagram'ın sunucularında geçici bir sorun.
Doğrulama kodu limitinin aşılması (çok fazla kod talep edilmesi).
Spam ya da promosyon klasörlerinde e-postanın kaybolması.

Ne Yapabilirsiniz?

Instagram ayarlarınızdan bağlı olan telefon numarası ve e-posta adresinin doğru ve güncel olduğundan emin olun.
Bir süre bekledikten sonra tekrar kod istemeyi deneyin.
E-posta için doğrulama kodu talep ettiyseniz, spam ya da promosyon klasörlerinizi kontrol edin.
Instagram uygulamasını güncelleyin veya tekrar yükleyin.
Farklı bir internet bağlantısı kullanmayı deneyin.
Eğer tüm bu adımlar sonuç vermezse, Instagram destek ekibiyle iletişime geçmeyi düşünün.

Sorununuzu çözemediyseniz, benzer sorunlar yaşayan diğer kullanıcılardan öneriler almak veya deneyimlerinizi paylaşmak için Şikayetvar sitesi üzerinden araştırma yapabilir, Instagram ile ilgili yaşadığınız sorunu burada paylaşarak yardım talebinde bulunabilirsiniz.

23 Yorum

Elif
6 Mart 2024 14:19
Şaka mısınız? Numaram güncel, numaranın sonu da görünüyor zaten ve dünya genelinde bu sorun yaşanıyor. Meta sayfalarını ziyaret edebilirseniz göreceksiniz zaten. Düzeltilmesi için destek rica. Düzeldi dediler ama herkesin sayfası düzelmedi...
Arzu
7 Temmuz 2024 15:15
Kod gelmiyor. Telefonum güncel
Zeynep
6 Mart 2024 10:39
Hesabıma giriş yapamıyorum 6 haneli kod istiyor ama gelmiyor lütfen 6 gündür bekliyorum uygulamaya girmiyorum hiçbir şekilde lütfen düzeltin sorunu ihtiyacım var
Zeynep
5 Mart 2024 23:56
Hesabıma iki faktörlü kod gelmiyor lütfen yardım edin çok ihtiyacım var hesabıma giremiyorum lütfen yardım ederseniz sevinirim çaresizim şu anda
Erhan
25 Mart 2024 12:57
Instagram uygulamasını hiçbir şekilde kullanamıyorum Hata veriyor hesabıma giremiyorum hesap bile açmama yasak gelmiş neden böyle bir şey oldu Anlamış değilim bir an önce düzelsin istiyorum
Mediha
13 Mart 2024 20:33
Aynen. Gerçekten 3gun oldu halen kod gelmiyor. Bunun nedeni. Ne. Acaba kod gelmesi lazım. Ama gelmiyor
Meltem
20 Aralık 2023 08:43
Çift faktörlü kimlik doğrulaması Kodu kaç gündür gelmiyor hesabıma giremiyorum telefon numarası doğru kodu gönderdik diyorlar ama gelmiyor bunun bir çözümü yok mu?
Zehra
9 Aralık 2023 22:44
60 saniyede bir kod gönderiliyor deniyor ve kod yok hesabım kısıtlamaya alınmış hangi amaçla alındı biliyorum
20 Ağustos 2024 09:43
Instagram hesabıma erişim sağlayamıyorum numara gerekli diyor fakat SMS veriyor SMS girince de hata oluştu diyor yardımcı olur musunuz lütfen 😔
Instagram Logo
Instagram