Akış Yenilenmedi Hatası

18.656 Görüntülenme

Instagram kullanırken bazen "Akış Yenilenmedi" hatasıyla karşılaşabilirsiniz. Bu hatanın anlamı, Instagram uygulamasının yeni gönderilere erişemediği ya da bu gönderileri size sunmakta zorlandığıdır.

15 Yorum1.923 Şikayet
Şikayetvar Çözüm Uzmanı11 Ekim 2023 06:38

Neden Kaynaklanır?

İnternet Bağlantı Sorunları: En yaygın neden, zayıf veya kesintili bir internet bağlantısıdır.
Sunucu Sorunları: Instagram'ın sunucularında yaşanan problemler de bu hatayı almanıza neden olabilir.
Uygulama Hataları: Uygulamanın eski bir versiyonunu kullanıyor olabilirsiniz ya da uygulama geçici bir hata yaşıyor olabilir.

Çözüm Önerileri:

İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin: İlk olarak, internet bağlantınızın stabil olup olmadığını kontrol edin. WiFi üzerinden bağlıysanız, mobil veriye geçmeyi deneyin veya tam tersi.
Uygulamayı Güncelleyin: Eğer uygulamanızın eski bir versiyonunu kullanıyorsanız, en son sürümüne güncellemeyi deneyin.
Uygulamayı Yeniden Başlatın: Instagram'ı kapatıp birkaç saniye bekledikten sonra tekrar açın.
Telefonunuzu Yeniden Başlatın: Bazen, telefonunuzu yeniden başlatmak sorunları çözebilir.
Uygulama Verilerini Temizleyin: Ayarlar > Uygulamalar > Instagram yolunu takip ederek, uygulama verilerini ve önbelleği temizlemeyi deneyin.

Eğer yukarıdaki çözüm önerileri sorununuzu gidermezse ve daha fazla kişinin bu problemi yaşadığını düşünüyorsanız, Şikayetvar sitesi üzerinden konuyla ilgili şikayette bulunabilirsiniz. Diğer kullanıcıların deneyimlerini okuyarak veya benzer şikayetleri gözlemleyerek genel bir sorun olup olmadığını öğrenebilir ve destek alabilirsiniz.

15 Yorum

Hüseyin
Instagram müşterisi
20 Aralık 2023 19:06
Benim 30 gün oldu hala düzelmedi
Ayaz
Instagram müşterisi
2 Haziran 2024 12:57
Alakası yok Gazze ile ilgili hikaye attığımdan dolayı hesabıma erişim engelli koydu Instagram böyle bir saçmalık olamaz ya
7 Ekim 2025 12:23
Instagram'a ne zaman reklam versem hemen bir sorun yaşıyorum reklamın süresi bitene kadar ya akış hatası veriyor ya reklam gösterilmiyor ya da şimdi olduğu gibi Instagram a giremiyorum böylelikle hem reklam için harcadığım para çöp oluyor hem takipçi kazanamıyorum üstüne bir de bir sürü stres yaşıyorum. Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini istiyorum
23 Haziran 2025 09:58
Merhaba aynı sorunu yaşıyorum çözebildiniz mi
13 Haziran 2025 23:55
İnsta Lite indir oradan giriş yap bir kaç kez dene. Sonra normal Instagram'dan yeniden giriş yap. Account statuse git. Bitmiştir
30 Nisan 2025 12:54
Instagram ac