ING Turuncu Hesap Ekstra Faiz Hakkı Sorunu

ING Turuncu Hesap Ekstra Faiz Hakkı Sorunu
Beyza
24 Ekim 2024 18:23

ING Turuncu Hesap hoş geldin faiz oranlarından 46 gündür faydalanmaktayım. 45 günlük faiz hakkıma ek olarak 100 lira harcama karşılığında Turuncu Ekstra dahilinde +30 gün faiz hakkı kazanacağım yazıyordu. Ben bu harcamayı da yaparak 75 günlük faiz hakkı kazandım, şu an bu hakkımdan 29 günüm kaldı. Fakat daha sonra uygulama içerisinde +3250 puana +30 gün daha ekstra faiz şansım olduğuna dair yeni bir hedef belirdi. Ben de alışverişlerimi ING ile yaparak bu puanı sağladım. Fakat bu defa +30 gün kazancım kalan süreme yansımadı. Buna istinaden müşteri hizmetlerini aradığımda Turuncu Ekstra puanları ile süre uzatmanın 1 defa yapılabileceğini, gördüğüm ifadenin sistemden kaynaklı olabileceğini söylediler. Hedef olarak başarılabilir bir görev olarak listemde görünüyordu. Buna istinaden ING kartımı kullanarak kandırılmış oldum. Şu an +30 gün hakkımın ING tarafından bana verilmediğini, madem +30 gün daha verilmeyecekse neden böyle bir hedef çıktığını sormak ve konuda yetkililerden destek bekliyorum. Telefon arayüzündeki kazancımı ekran görüntüsü olarak ekliyorum.

24 Ekim 2024 18:14

ING Turuncu Hesap hoş geldin faiz oranlarından 46 gündür faydalanmaktayım, 45 günlük faiz hakkıma ek olarak 100 lira harcama karşılığında turuncu ekstra dahilinde +30 gün faiz hakkı kazanacağım yazıyordu. Ben bu harcamayıda yaparak 75 günlük faiz hakkı kazandım şun bu hakkımdan 29 günüm kaldı. Fakat daha sonra uygulama içerisinde +3250 puana +30 gün daha ekstra faiz şansım olduğuna dair yeni bir hedef belirdi. Ben de alışverişlerimi ING ile yaparak bu puanı sağladım. Fakat bu defa +30 gün kazancım kalan süreme yansımadı. Buna istinaden müşteri hizmetlerini aradığımda turuncu ekstra puanları ile süre uzatmanın 1 defa yapılabileceğini, gördüğüm ifadenin sistemden kaynaklı olabileceğini söylediler. Hedef olarak başarılabilir bir görev olarak listemde görünüyordu. Buna istinaden ING kartımı kullanarak kandırılmış oldum Şu an +30 gün hakkımın ING tarafından bana verilmediğini, madem +30 gün daha verilmeyecekse neden böyle bir hedef çıktığını sormak ve konuda yetkililerden destek bekliyorum. Telefon ara yüzündeki kazancımı ekran görüntüsü olarak ekliyorum.

Ek
25 Ekim 2024 09:26 (Şikayetten 15 saat sonra)
25 Ekim 2024 09:40

Konuyla ilgili sizinle telefonla iletişime geçtik. İyi günler dileriz.

Samet sonucu yetersiz buldu

Samet
18 Ekim 2024 15:33
ING Turuncu Hesap Ekstra Faiz Günlerim Yansıtılmadı
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

ING Hoşgeldin Faizi ve Bonus Kampanyasında Eksik Bilgilendirme Mağduriyeti

Kenan
21 Ağustos 21:30
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Fuat
01 Ocak 18:41