Murat sonuçtan hiç memnun değil

ING Bank'ın Hoşgeldin Faizi Yanıltmacası

ING Bank'ın Hoşgeldin Faizi Yanıltmacası
Murat
27 Aralık 2024 10:14

ING Bank hoş geldin faizi yalanına inanıp bankadaki hesaba para gönderdim. Vadeli hesap açacakken, %52 dedikleri faizin öyle olmadığını gördüm. Hatta %47 bile değildi. Müşteri hizmetlerine ulaşınca değişken faiz vs. diye bir şeyler saçmaladılar. Bu banka doğru söylemiyor çünkü. Bir bankanın en önemli özelliği güvenilir olmasıdır. ING Bank'ı yönetenler bunu öğrenememiş hâlâ. Emekli promosyonlarından, vadeli mevduat faizlerine kadar bütün söyledikleri, o öyle olursa böyle olur, şu şöyle olursa böyle olur şeklinde şartlara bağlı bilinmezler yumağı. Nihayetinde vaat ettiklerini vermiyorlar. Ancak paramı geri almak istediğimde, 110 TL EFT ücretini alıyorlar hemen. %52 yalanına inanıp geldim, şimdi paramı geri çekiyorum masrafı iade edin dediğimde de öyle bir hakkınız yok diyorlar. 110 TL için bir müşteri kaybettiler. Sürekli şube kapatmalarına bakılırsa benim gibi düşünen çok insan var. Bu kafayla yakında bankayı tamamen kapatıp giderler.

27 Aralık 2024 10:25 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhaba Murat C., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Teşekkürler.

27 Aralık 2024 15:43

2711909 numaralı talebinizle ilgili yardımcı olmak için sizi aradık ancak ulaşamadık. İyi günler dileriz.

Güneş
29 Kasım 2024 18:41
ING Bank Hoşgeldin Faizi Hayal Kırıklığı
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
15 Şubat 2025 12:36
Yanıltıcı Faiz Oranları Ve Kötü Müşteri Hizmeti
Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Muzaffer
04 Ağustos 2023 12:08
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

ING Bank'ın Hoşgeldin Faizi Aldatmacası: Gerçekten %52 Mi?

Mesut
05 Kasım 2024 04:26
ING Bank'ın Hoşgeldin Faizi Aldatmacası: Gerçekten %52 Mi?

Önder
31 Aralık 2024 11:59