Özlem sonucu yetersiz buldu

ING Bank Kredimi Kullandırtmıyor

02 Ocak 2024 15:18

Merhaba, ben ING Bank müşterisiyim. Senelerdir ING Bank'tan babamın emekli aylığını alıyorum. Evimi sattığımda payıma düşen parayı da ING Bankasına yatırmıştım; yani senelerdir düzenli müşterilerindenim. Bir buçuk sene önce başıma haksız bir haciz olayı geldi. Mahkeme sürecim devam ediyor ve sonuçlanmak üzere. ING Bank'taki hesabıma bloke konuldu ancak hâlâ babamın emekli aylığını almaktayım. Hesabım blokeliyken 2023 Mart ayında ING Bank'tan 5000 TL ihtiyaç kredisi çekmiş ve 6 ayda ödemiştim. Bugün de 10000 TL ihtiyaç kredisi çekmek istedim. Parayı hesabıma tanımladılar fakat kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda hesabınızın blokeli olduğu söylendi. Ancak 2023 Mart ayında da hesabım blokeliyken bana ihtiyaç kredisi verilmişti, şu an farklı olan ne? Kullanamadığım 10000 TL'yi 12000 TL olarak ödemek istemiyorum. Madem hesabım blokeli, neden bana geçen sefer 5000 TL kredi verdiniz de şu an kredi verip kullanmama izin vermiyorsunuz? Neden bu konuda kredi almadan önce beni bilgilendirmiyorsunuz? Ben her gün icralık olmadım, ilk kez başıma geliyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda hanımefendi bana bağırarak azarladı. Madem çektiğim krediye bloke konulacak, neden bana kredi veriliyor? Mart ayında tüm şartlar aynıyken kredimi kullanabiliyordum. Kredi tutarı şu an hesabımda rehin olarak duruyor. Mart 2023 ayında kredi verip şu an icra davamda hiçbir değişiklik olmamasına rağmen krediyi tanımlayıp kullanmama izin verilmiyor. Lütfen yardımcı olun.

05 Mart 2024 12:12

ING Bank kredimi ödeyeceğim hesabı kullandırtmıyor. Bankanın uzun süredir müşterisiyim. Ocak ayında 10000 TL bir ihtiyaç kredisi çektim her ayın başında 2000 küsur tl olarak kredi taksitlerimi ödüyorum. Bu ay da taksitimi ödemek için uygulamaya girdim, geçen ay kullandığım kredi çekerken bana yeni açtıkları hesaba aylık kredi tutarını gönderdim fakat kullanamıyorum. Param rehin kaldı, hesabımı kullandırtmazsanız kredimi nasıl ödeyebilirim? Geçen ay kullandığım hesabı bu ay neden kullanamıyorum. Lütfen yardımcı olun. Kredimi ödemek için gönderdiğim parayla aylık kredi taksitimi ödemek istiyorum. ING Bank her ay böyle değişik bir şeyle beni mağdur ediyor.

02 Ocak 2024 15:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)
02 Ocak 2024 16:12

2569424 ve 2569415 numaralı bildirimileriniz için inceleme devam ediyor. Konuyla ilgili ekiplerimizi bilgilendirdik. Talepleriniz en kısa sürede sonuçlandırılıp sizinle iletişime geçilecek. İyi günler dileriz.

05 Mart 2024 16:39

02 Mayıs 2024 23:45
ING Bank Kredimi Kullandırtmıyor

Yine kredi taksiti ödeme zamanı geldi yine ING Bank mağduriyeti. ING Bank bu ay yine kredimi ödeyeceğim hesabı kullandırtmıyor. Bankanın uzun süredir müşterisiyim. Ocak ayında 10000 TL bir ihtiyaç kredisi çektim her ayın başında 2000 küsur tl olarak kredi taksitlerimi ödüyorum. Bu ay da taksitimi ödemek için uygulamaya girdim, geçen ay kullandığım kredi çekerken bana yeni açtıkları hesaba aylık kredi tutarını göndereceğim fakat yine o hesabı seçmeme izin vermiyor sadece haciz yüzünden kullanamadığım hesabı seçeneklerde gösteriyor bana kredim için açtığı hesabı yine seçemiyorum. Her ay aynı mağduriyet. Lütfen yardımcı olun. Kredimi ödemek için bana yeni açtığınız kredi hesabına para gönderip aylık kredi taksitimi ödemek istiyorum. ING Bank her ay böyle aynı şeyle beni mağdur ediyor.

Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Emekli Maaşıma Haksız Bloke Ve ING Bank'ın İlgisizliği

Feyza
14 Ekim 2025 13:11

Ufuk
15 Ocak 2025 22:26
ING Bankası Hesap Blokesi Nedeniyle Mağduriyet Ve Çözüm Arayışı
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

ING Bankası Hesap Blokajı Ve İletişim Sorunları

Ferhat
01 Ocak 2025 23:48
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
19 Ekim 2023 16:34
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Nurgül
13 Temmuz 2023 11:40