Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Stok Hataları Ve Müşteri Mağduriyeti

Ayşenur
28 Kasım 2024 19:41

004.957.89 kodlu Vimle 3'lü kanepe ünitesi kılıfı IKEA Ümraniye şubesinden almak için uygulamada stok var ibaresi üzerine 444 5 532 iletişim numarası üzerinden operatörden ürünün stoğunun uygulamada göründüğünü ancak garanti olması açısından depoya sormasını istiyorum. Operatör arkadaş depoya sorduğunu ve ürünün olduğunu söylüyor. Bunun üzerine Ümraniye mağazasına gidiyorum ve ürünün olmadığını stok hatası bulunduğunu ve operatörün depoya sorma yetkisinin olmadığını söylüyor. Yani kandırılıyorum. Bunun üzerine aradan bir süre geçtikten sonra (bu sürede her gün uygulama üzerinden stok kontrolü yapıyorum.) Stoğun geldiği gün IKEA Bayrampaşa şubesine gidiyorum. Ve yine ürün sistemde 3 adet görünüyor ancak depoya sorulduğunda depoda olmadığı söyleniyor. Ve bu ürün bugün hiç satışı yapılmamış. İki muhtemel neden var, ya IKEA'nın pek çok sistemsel hata barındıran bir sistemi var ve insanları mağdur ediyor. Ya da çalışanlar depodan ürün ayırıyor. İki nedenden dolayı da ben kilometrelerce yol yapıp geliyorum ve mağdur oluyorum. IKEA'yı çok severdim, ancak bu sorunum çözüldükten sonra bir daha yakınına bile yaklaşmayacağımı belirtmek isterim. Bize daha iyi hizmet verebilmek için bizi bu kadar mağdur eden firmadan alışveriş yapacaklarında stok sorunuyla karşılaşmalarının çok muhtemel olduğunu belirtmek isterim. Bu kadar büyük bir firmanın bu süreci yönetememesi oldukça üzücü. En kısa sürede mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Gerekli disiplinin sağlanmasını unut ediyorum.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Ümraniye'de Satın Alınan Ürünün Teslimatında Yaşanan Sorun Ve Personel Davranışları

Ramazan
27 Temmuz 2025 16:20
ikea-umraniyede-satin-alinan-urunun-teslimatinda-yasanan-sorun-ve-personel-davranislari-3.jpg
ikea-umraniyede-satin-alinan-urunun-teslimatinda-yasanan-sorun-ve-personel-davranislari-2.jpg
Victoria sonuçtan hiç memnun değil

Victoria
18 Ocak 2024 23:18
IKEA Puanları Ve Güncel Olmayan Stok Bilgisi
Sule sonuçtan hiç memnun değil

Sule
29 Mayıs 2024 23:27