IKEA İstanbul Bayrampaşa Mağazasında Yaşanan Montaj Sorunları Ve Müşteri İlişkileri

Emre
16 Nisan 2024 10:45

İstanbul Bayrampaşa dan ürün aldık. Ürünü monte edemiyoruz diye gelip ürünü aldılar sonra mağazaya gitmemizi istediler. Mağazaya gittik bu ürün kurulabiliyormuş geri size getireceğiz diye boşu boşuna zamanımızı aldılar ve şimdi nakliye için tekrar istedikleri saatte geliyorlar. Ben sürekli kendi hatalarından dolayı işten izin alıp gidemem. Konuyla ilgili Bayrampaşa şubenin montaj bölümünden konuştuğum B**** hanım adlı çalışanınız telefonda bana daha öncesinde de olduğu gibi lakayıt ve tersler bir şekilde konuşmuştur. B**** hanıma defalarca saha ekibi de arayıp en azından bir bilgi verip mağduriyetimizin giderilmesi istenmiş ancak B**** hanım siz bu saatte evde olacaksınız konu kapanmıştır tarzında konuşmuştur. IKEA olarak İstanbul Bayrampaşa montaj bölümümüzde çağrı merkezinde çalışan B**** hanımın üslubu konusunda hiç şikayet almadınız mı? Çalıştığınız personellerimizin müşterilerine davranışlarını biraz dinlemenizi istiyorum. Bu dünyada sadece ölüme çare yok daha önceki şikayet kaydımızda da bize terslemiş ve yapacak bir şey yok diyerek telefonu kapatmıştır böyle bir çalışma şeklini hayatında ilk defa görüyorum. B**** Hanım'a gerekli bulan yapılmasını rica ediyorum yoksa bu konu farklı yerlere taşınacak

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Bayrampaşa'da Müşteri Hizmetleri Kabusu

Ebru
23 Kasım 2024 16:04
Elçin sonuçtan hiç memnun değil

Elçin
01 Kasım 2023 12:19