Çetin sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2024 22:09

İzmir/Konak ilçesi Çankaya Mezarlık başı Mağazasından İhlas Aura Premium Marka Ani su ısıtıcı aldık kardeşime, yaklaşık 3 ay önce, alındıktan iki üç gün sonra montajı yapıldı. Montajından üç gün sonra kardeşimi aradım sordum şofbenin durumunu ısıtmıyor hiçbir şekilde, 3 aydır iki kere servis gitti yapacak bir şey yok böyle kullanacaksınız diyerek geçiştirdiler. Aldığım İhlas Pazarlama Mağaza müdürü, M** bey diye birisi var, yalvardık yakardık 3 aydır ha geldik ha geleceğim diyerek, hep salladı bizi, bölge müdürlüğünü aradık fayda etmedi. Bu adam kirada 4 çocuklu asgari ücretle çalışan biri. 3000 TL Ödeme yaptık hak mı bu? Şofben hiçbir şekilde ısıtmıyor.

02 Haziran 2024 22:02

İzmir Konak ilçesi Çankaya Mezarlık başı İhlas Mağazasından, İhlas Aura Premium Marka Ani su ısıtıcı aldık kardeşime, üç gün sonra Montajı yapıldı ve Montajından uc gün sonra kardeşimi aradım sordum şofbenin durumunu ısıtmıyor hiçbir şekilde dedi, iki kere servis geldi baktı yapacak bir şey yok böyle kullanacaksınız diyerek geçiştirdiler. Ürünü aldığımız Mağazanın Müdürü Mehmet bey, defalarca yalvar yakar ha geldik ha geleceğim diyerek 3 aydır bizi geçiştirdiler, İhlasın Bölge müdürlüğünü aradık onlarda çözüm olmadı. Bu adam kirada oturuyor, dört çocuk babası asgari ücretle çalışan biri. 3000 TL para verdik. Yazık günah. Hak mi bu ya.

04 Haziran 2024 10:22 (Şikayetten 1 gün sonra)

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Aura Premium Şofben İle Yaşadığım Sorunlar Ve İade Süreci

18 Kasım 2024 17:11
Ali sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 21:46
Rüya sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Ev Aletleri Garanti Kapsamındaki Şofben İçin Servis Randevusu Sürekli Erteleniyor

03 Kasım 2025 20:42
Canan sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Aura Şofbenin Garanti Sonrası Sorunları

15 Mart 2025 13:54