05 Temmuz 2024 20:43

Kdz. Ereğli İder şubesinden aldığım geçen hafta kurulumu yapılan Line Yatak Odası, Oturma Odası, Yemek masası takımımda tüm ürünlerde bir sürü deforme (oyuk, çizik, soyulma vs.) vardı. Ürünleri mağazada bana High Class MDF olduğunu söylemelerine rağmen Sunta olarak teslim edildi. Tüm eşyalarımı sıfır aldım ama eve gelen ürünler deforme olmuş, kullanılmış 2. El eşyadan farksızdı. Yatak odası bazasının alt suntası monte edilmemiş, başlığın deri kısmı soyulmuş. Konsolun çekmecesinin kulpu kırık. Yemek masasının açılan kısmı tam oturmuyor, sürekli oynuyor. Yemek masasının sandalyelerinin ayakları çizik içinde ve sabit durmuyor. Kısacası TV ünitesinden konsola, komodinden şifonyere hepsinde bir sürü hata var. En önemlisi durumu anlatmak için şubeyi aradığımda ürünleri alacağımız sırada çok ilgili davranan, her şeyi istediğim gibi yapabileceğini söyleyen n***** Hanım açık açık tehdit şeklinde konuştu. Söz verdiği şeyleri söylemediğini iddia etti. Ben de söylediğini anlatmaya çalışırken, normal konuşmama rağmen benimle böyle konuşursan telefonu yüzüne kapatırım dedi. Bende telefonu yüzüme kapatırsanız konuşmak için mağazaya gelirim dediğimde gel bekliyorum diyerek yüzüme kapattı. Hiçbir hizmetten memnun kalmadım, satıştan sonra ürünlerin arkasında değiller.

08 Temmuz 2024 17:50 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz , Şikayetiniz ilgili birimlerle paylaşılmış olup tarafınıza geri bildirimler yapılacaktır . Detaylı bilgilendirmek üzere yetkili kişi tarafından aranıyor olacaksınız Saygılarımızla.. Teknik. Servis Hiz.Çağrı Merkezi Yönetimi

Rabia
Rabia

Hayırlı akşamlar diliyorum Tüketici Hakem Heyeti ile çözdüm ben problemimi bilginiz olsun. Devlet haklının yanında.

Senanur
18 Temmuz 2023 15:55
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

İder Mobilya'dan Aldığımız Ürünlerde Kalitesizlik Ve Pişmanlık

03 Aralık 2024 15:25
Sadullah sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 18:39