Hyundai I20 N CarPlay Sorunu

08 Mayıs 2024 10:22

Hyundai I20 n marka otomobilimde CarPlay bağlanma problemi yaşıyorum, servise gidip durumu anlattım. Ancak umursamaz bir tavırla 'abi her marka kopuyor ya, normal' tarzında cevap verdiler. Ben bir otomotiv markasında teknik eğitmen pozisyonunda görev alıyorum, bizim otomobillerimizde CarPlay problemi yaşanmadığına göre demek ki tüm markalarda yaşanmıyor. Gerçekten nefret ettim artık bu problemden. Orijinal kablo kullanmama rağmen problem yaşıyorum, konu hakkında acil bir şekilde çözüm bekliyorum. Ek olarak otomobilimde 3. Stop lambası değişikliği yapıldı, garanti kapsamına girmediği Çünkü bir çatlak olduğunu söylediler 720 TL parça parası ödedim. Daha sonra parçayı incelediğimde asla bir çatlak veya kirik olmadığını tespit ettim, hatta başka bir Hyundai servisine giderek arkadaşlardan kontrol etmelerini istedim ve sonuç hiçbir problem olmadığı yönündeydi. Yaşanılan bu gereksiz ve amatör problemlerin hızlı bir çözüme kavuşturulmasını rica ediyorum.

08 Mayıs 2024 11:16 (Şikayetten 54 dakika sonra)

Hyundai İ20 Elite Paket Araçta CarPlay Bağlantı Sorunu

Uğur
09 Ekim 2024 16:41
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan İ20 CarPlay Sorunu

Okan
28 Kasım 2023 15:55
Hyundai Assan İ20 CarPlay Sorunu
Kevser sonuçtan çok memnun

Kevser
27 Haziran 2024 01:04
"Ata Hyundai servisi tarafından bugün arandım pazartesi gününe çağrıldım kullanıcısını mağdur etmeyen Hyundai aracının arkasında durarak marka kalitesini göstermiştir garanti kapsamında sorunumu çözeceği için teşekkür ederim."
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
12 Mart 2024 15:35