İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
02 Ocak 2024 16:00

Yaklaşık 2 yıl önce, ekran canlılığı, dokunmatik ekran, çerçeve genişliği gibi ekran odaklı özellikleriyle ön plana çıkan Matebook 14 modelini satın aldım. Bilgisayarımın yere düşmesi sebebiyle ekranda meydana gelen kırık KVK Kartal Teknik servisinde bilgisayarı satın aldığım fiyata yakın bir ücret karşılığında tamir edildi. Tamirin üstünden kısa bir süre geçtikten sonra ekranın daha önce kırılan kısmında çatlak meydana geldi ve dokunmatiği bozuldu. Bilgisayarı kullanırken gözümün önünde yaşanmasa çözüm odaklı (! ) Huawei yetkilisinin dediği gibi müşteri hatası olduğunu düşünecektim. Ekranı için para ödediğimiz bir cihazda böyle bir problem yaşıyorsam ve bana verilen tek cevap "ekranda problem varsa ne olursa olsun müşteri suçudur" ise bu cihazı satın almanın hiçbir mantığı yoktur. Ne teknik servis ne Huawei ısrarla alın inceleyin dememe rağmen "sizin suçunuz" demekten öteye gidememiştir. Teknik servis "evet, kasada hasar yok dış etken de gözükmüyor ama." derken çok güvendiğim Huawei yetkilileri de yapacak bir şey yok sizin hatanızdır diyerek sorunu resmen kestirip attılar. Madem böyle keskin bir prosedür var, ekranınız için yaptığınız reklamların hiçbir geçerliliği ve garantisi yoktur. Huawei'den yaptığım son alışveriş olacak. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Bilgisayar Şarj Soketi Şikayeti

Selçuk
08 Mayıs 2024 18:08
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
21 Aralık 2024 13:48
Huawei Matebook 14: Garanti Sürecinde Hayal Kırıklığı
Huawei Matebook 14: Garanti Sürecinde Hayal Kırıklığı
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
20 Aralık 2023 14:18