01 Ağustos 2023 13:53

HP victus 16-e1001nt 68s17ea modelini Vatan Bilgisayar üzerinden satın aldım, ürünü aldıktan sonra kullanmak için çalıştırdığımda ekranın sarımtrak olduğunu fark ettim beni şüpheye düşürdü. Rahatsız olmuştum aldığım yere Vatan Bilgisayar'a götürdüm cihazı oradaki teşhir ürünü aynı panele sahip olan başka bir HP victus marka notebook ile karşılaştırdım ekran bariz şekilde sarıydı ve parlaklığı düşük idi. Orada bulunan görevlilere durumu izah ettiğimde beni HP teknik servisine yönlendirdiler. Direk değişim olur dediler. Bende söyleneni yapıp 1 günlük cihazı HP teknik servisine bıraktım aradan 2 hafta gibi bir süre geçtikten sonra teknik servis cihazın hazır olduğuna dair mesaj geldi. Cihazı teslim almak için servise gittiğimde ürün ile ilgili bir işlem yapılmadığını gördüm. Cihazın teknik olarak sağlam ve çalışıyor diye not ilettiler. Ekran ile ilgili sorunu tekrar anlattım bununla ilgili yapılacak bir şey olmadığını söylediler. Ekranın sarımtrak olduğunu servis formuna yazmalarını talep ettim fakat teknik servis bunu sözlü olarak kabul ediyor. Evet ekran sarı diyor ama bunu servis formuna yazamayacaklarını söylediler. Müşteri hizmetlerine topu attılar orayla da görüştüm onlarda sorunu çözeceğiz merak etmeyin. Cümleleri ile beni 2 hafta daha kadar oyaladılar. Sonuç olarak koca bir sıfır ile baş başa kaldım. Teknik servis ve müşteri hizmetleri bu sorunu kabullenmek istemiyor bilginiz olsun ilgili görselleri buraya ekleyeceğim.

02 Ağustos 2023 11:59 (Şikayetten 22 saat sonra)
03 Ağustos 2023 10:27

Sorunumla ilgili dönüş yaptılar. Teknik servis cihaz da donanımsal arıza olmadığı için ekranın sarı olması problem teşkil etmediğini söyledi. Sarı ekranlı notebook kullanmak istemediğimi değiş talep ettiğimi söylememe rağmen istediğiniz yere şikayet edin diye yanıt verdi. Yani sorunumla başbaşayım

Demet sonuçtan hiç memnun değil

Demet
13 Ağustos 2024 14:02

Benhur
08 Eylül 2023 13:04
HP Garanti Servis Hizmetinin Çalışmaması
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

HP Victus 16'nın Ekran Sorunları ve Teknik Servis İlgisizliği

Serdar