Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

HP Teknik Destekten Beklenen Mouse Değişimi Gecikmesi

11 Ocak 2024 19:08

06-11-2023 tarihinde HP teknik destek hattını aradım ve arızalı bir mouse olduğu bilgisini verdim. Benimle görüşen teknik servis elemanı bayan, video ve fatura görsellerini istedi ve hepsini gönderdim, 'İşlem tamamlandı, sizi arayıp bilgi vereceğiz ve ürünün değişimini yapacağız, ama hemen değil, biraz beklemeniz gerekebilir' dedi. Aradan tam olarak yaklaşık 2 ay gibi bir süre geçmesine rağmen hiçbir işlem yapılmadı ve bana ulaşan olmadı. Yasal olarak 20 iş günü belirtilmesine rağmen yaklaşık 50 iş günü oldu. HP gerçekten bizi mağdur etti ve bir sorumsuzluk örneği sergiledi. Bu ülkenin yasaları var ve hiçbir firma bunların üzerinde değil, mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini istiyorum. HP Vaka Numarası: 5114****82, Seri Numarası: 7CH9484V72, Ürün Numarası: 8DX48AA, Ürün Açıklaması: HP X220 Backlit Gaming Mouse.

12 Ocak 2024 14:22 (Şikayetten 19 saat sonra)
13 Ocak 2024 16:24

Verilen cevap şu şekilde; evet ürün hala bekleniyor kaydınız devam ediyor, 2 ay gibi bir süre geçmiş ama işleminiz devam ediyor dedi benimle görüşen hanımefendi. Yani 20 iş günü geçmesine rağmen neyi bekliyoruz, bu yasal değil dedim, madem arayın ve bana muadil bir ürün gönderin bu modelden yoksa. Sanırım tekrar üretime girmesini bekliyoruz ürünün.! Bir mouse sorununu bile çözemeyen HP markasına olan güvenim tamamen sarsıldı ve uzak durmak bu saatten sonra bizim için daha hayırlı sanırım. Tekrar arayıp kaydı açan hanımefendi ile görüşeceğim. Yani çözüme ulaşmış değiliz.

Mukaddes sonuçtan hiç memnun değil

Mukaddes
26 Ekim 2023 14:45

Yağız
01 Temmuz 2024 15:06
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
25 Temmuz 2023 14:46
Zehra sonucu yetersiz buldu

Zehra
05 Şubat 2024 23:22
Serpil sonucu yetersiz buldu

HP Müşteri Hizmetlerine Hiçbir Şekilde Bağlanamıyorum.

Serpil
24 Ocak 2024 15:35