Mücahit sonuçtan çok memnun

HP Satış Sonrası Alınamayan Hizmet!

HP Satış Sonrası Alınamayan Hizmet!
05 Mart 2024 01:39
Mücahit'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler,”

Selamlar HP Destek,
25.11.2022 tarihinde garantili olarak satın almış olduğum HP Pavilion 800 gaming keyboard klavyem, 22.10.2023 tarihinde arızalandı. Benden o tarihte video, fatura gibi belgeleri talep ettiniz ve tarafınıza ilettim. Ardından bana klavyemin muadili olmayan bir ürün gönderimi sağladınız. Bunu kabul etmedim ve tarafınıza geri gönderdim. Temsilcileriniz önce 15 iş günü, sonrasında 1 ay ve daha sonrasında birçok erteleme ile beni yaklaşık 5 aydır oyaladı. Dün gün içerisinde yurt dışı seyahatimden dolayı telefonumu eşim açmış. M***** A**** adında bir temsilciniz 'Size para iadesi yapacağız' diye bir bildiri iletmiş ve eklemiş: 'Kabul etseniz de, etmeseniz de dosyanızı kapatacağız.' Bu nedir? Personellerinize nasıl bir eğitim veriyorsunuz, daha doğrusu nasıl bir işleyişiniz var? Bana yazılı bir şekilde ilgili konu hakkında mail adresime yanıtınızı bekliyorum. Talebim, kendi klavye marka ve modelimin gönderilmesi, eğer temin edemiyorsanız bir üst modelin gönderilmesidir. İlgili yanıtınızı bekliyorum ve sizlerden gelecek yanıta göre pozisyon alacağımı bildirmek isterim. Saygılarımla,
Mücahit K******

05 Mart 2024 13:27 (Şikayetten 11 saat sonra)
05 Mart 2024 13:31

Sayın Şikayetvar, ve kullanıcıları; Şikayetimde yazmış olduğum yazıda ilgili firma tarafından dönüş sağlandığını iletmeme rağmen ileti sağladık bilgilendirmesi sağlamaktalar. Yani benim anladığım beni muhataba değil şikayet var 'ı muhataba aldığınızı görüyorum. İvedi bir şekilde tarafınıza pozisyon alıyorum gerekirse 2 ay uğraşmak zorunda kalıyım hiç sorun değil ama sizler ile gerekli haklarım doğrultusunda girişimlerde bulunacağım

05 Mart 2025 11:44

Teşekkürler,

Burak sonuçtan hiç memnun değil

HP Pavilion 800 Gaming Klavyede Kronik Tuş Ve RGB Arızası, Garanti Ve Destek Sorunu

Burak

Zehra
05 Şubat 2024 23:22

Umut
05 Kasım 2023 12:50
Mukaddes sonuçtan hiç memnun değil

Mukaddes
26 Ekim 2023 14:45