Azmir sonuçtan çok memnun

HP Omen Gaming Hub Bozuldu!

21 Haziran 2024 03:00
Azmir'in Teşekkür Mesajı
“Benimle ilgilenen yetkili inanılmaz nazik ve ilgiliydi teşekkürler”

Victus 16 aldım, yaklaşık 8 ay oldu. Bugün girdiğimde Gaming Hub zaten normalde de donardı fakat bugün iyice çığırından çıktı. Yazılımsal olarak her şeyi bozdu, açılmıyor. Açılsa bile donuyor, bilgisayarda gecikme yaratıyor. Fanları çalıştırmıyor ya da bir anda hızlandırıp düşürüyor. Oyunlarda saçma sapan şeyler oluyor.

21 Haziran 2024 16:52 (Şikayetten 13 saat sonra)
28 Haziran 2024 01:21

Benimle ilgilenen yetkili inanılmaz nazik ve ilgiliydi teşekkürler

Şikayeti Çözüldü

Yaklaşık 10 ay önce victus 16 modeli aldım. Normalde Gaming Hub zaten donardı fakat bugün iyice çığırından çıktı. Yazılımsal olarak her şeyi bozdu, açılmıyor. Açılsa bile donuyor, bilgisayarda gecikme yaratıyor. Fanları çalıştırmıyor ya da bir anda hızlandırıp düşürüyor. Oyunlarda saçma sapan şeyler oluyor.

Şikayeti Çözüldü

Ya format atarak çözülür haklısın fakat her bu şekilde sorun olduğunda çözüm format olmamalı biraz daha bekleyip format atacağım en kötü ihtimalle ama cidden çok sinir bozmaya başladı. Shift + F2'den de performans moduna alabiliyorum uygulamayı açmadan eğer bir sorun yaşarsan oradan da deneyebilirsin. Ben bir süre bu şekilde kullanmayı düşünüyorum.

Azmir

Sanırım kronikleşmeye başladı bu sorun. Benimle ilgilenen yetkili bununla ilk defa karşılaştığını söyledi ve gerçekten inanılmaz sinir bozucu bir sorun bilgisayarın resmen kafayı yiyor. Bix format atarak çözdük muhtemelen size de gerekecek. İstersen bir yetkiliyle iletişime geçip hallet istersen de kendin format atıp çözebilirsin

Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

HP Omen Gaming Hub Kullanılmayacak Derecede Donuyor

Tunahan