HP Omen Ana Kart Arızası

28 Şubat 2024 15:592.256

20/09/2023 tarihinde Mersin Forum AVM'deki Teknosa mağazasından HP Omen (i7 / 4070) marka dizüstü bilgisayar satın aldım. Yaklaşık 4,5 ay sonra cihazım açılmamaya başladı. Bunun üzerine Teknosa'daki HP yetkilisinin yönlendirmesiyle 4448121 numaralı telefondan HP destek merkeziyle iletişime geçerek cihazımı gönderdim.
Yaklaşık bir hafta sonra ana kartın arızalandığı, kullanıcı hatası olmadığı ve parçanın 2024 nisan ayında temin edilebileceği bilgisi verildi. Yeni ve önemli bir parçası arızalanan cihazın iptali veya değişimi için talepte bulundum.
Cihazım bana geri gönderildi ve faturanın e-posta yoluyla iletilmesi, ayrıca cihazı aldığım yere gitmem gerektiği söylendi. 28/02/2024 tarihinde Teknosa'dan, HP'nin gönderdiği formun iade veya değişim için uygun olmadığı, distribütör firma olan Penta'nın form düzenlemesi gerektiği belirtildi. Sürecin yeniden başlatılacağı ifade edildi. HP destek hattından (4448121) daha sonra herhangi bir destek alamadım.
28/02/2024 tarihli görüşmede 'her türlü kanuni hakkınızı kullanabilirsiniz.' denildi. HP bilgisayar ve baskı teknolojileri ltd. Şti., ana kart arızası için geçerli bir teknik form düzenlememiş, cihaz değişimi veya iadesi için HP'nin distribütörü olan başka bir firmaya başvurulması gerektiği söylenmiştir. HP destek tarafından sürecin bu yönde olacağına dair herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır.
Kullanıcı hatası olmayan bir teknik kusur nedeniyle, güvenerek satın aldığım HP marka cihazımı kullanamıyorum. Cihazım bir servisten diğerine gönderiliyor ve süreç şu an için belirsiz.

29 Şubat 2024 17:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın İlgili; Müşterimiz Değer K.'ın sitenize yazmış olduğu şikayet ile ilgili tarafınıza bazı bilgiler iletmek isteriz. Sitenizde yayınlanan yazısına istinaden Müşteri ilişkileri yetkilimiz Değer K. ile iletişime geçmiş , konu ile ilgili bilgilendirme sağlanmıştır. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla; HP Türkiye Kurumsal Ürünler Müşteri İlişkileri

16 Mart 2024 21:27

Cihaz değişimi bugün onaylandı. Aynı marka / model cihazı, diğerleriyle çok ciddi fiyat farkı açıldığı için almak zorunda kaldım, 0 cihaz Mersin Forum Teknosa da kurulum için açıldığında çalışmadı. Yani 2. Si de bozuk çıktı. İsmine güvenip bilgisayarını aldığım HP'nin ayıplı serisinin satılmasına mı üzüleyim, süreç içerisinde yaşadığım değer kaybına mı, bilgisayarsız kaldığıma mı...

Efe
Efe
Benzer Şikayeti Var
3 Mart 2024 17:38

Aldığınız cihaz kodu nedir benimde aldığım ürün 4.5-5 ay içinde bozuldu hem de bu bozulan ikinci cihazım. Sorunum sizin makinenin sorununa benzer. Dilerseniz bakabilirsiniz. Şikayet linkim:https://www.sikayetvar.com/hp/hp-bozuldu-yenisini-aldim-yine-bozuldu

HP Omen Cihazımın Sürekli Arızalanması Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

Kerem
Kerem
3 Kasım 2024 02:502.390

İlk HP Omen cihazım, 31 Temmuz 2023 tarihinde arıza vermeye başladı ve (Servis Kayıt No: wo-022224415) ile servise gönde...

1 Destek

Satın Aldığım HP Victus Dizüstü Bilgisayar Sürekli Ana Kart Arızası Veriyor, Değişim Talep Ediyorum

Salih
Salih
26 Eylül 2025 17:242.689

20/11/2023 tarihinde Evkur Esenler Dörtyol Şubesi’nden HP Victus 16 model dizüstü bilgisayar satın aldım (Fatura No: 040...

3 Yorum

HP Markadan İki Aylık Bile Olmayan Ürüne Değişim Veya İade İstiyorum

Betül
Betül
11 Mart 2024 16:361.811

"Teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz, markanızın arkasında durduğunuz için."

3 Yorum

Tümünü Gör
HP GPU WAT Değeri Sınırlaması

HP GPU WAT DeğeriSınırlaması

Armağan
HP Victus Siyah Ekran Gidip Gelme Sorunu!

HP Victus Siyah EkranGidip Gelme Sorunu!

Sinan
HP Victus S0017nt Açılmama Sorunu

HP Victus S0017ntAçılmama Sorunu

Göktürk
HP Omen 16 PC Açılmama Problemi!

HP Omen 16 PCAçılmama Problemi!

Ozan
HP Victus 16 Notebook Açılmıyor!

HP Victus 16 NotebookAçılmıyor!

Umutcan
Sıfır HP Victus 16 Açılırken Boot Device Not Found Hatası Veriyor!

Sıfır HP Victus 16Açılırken Boot Device Not Found Hatası Veriyor!

Görkem

Öne ÇıkanKonular