Saygın sonuçtan hiç memnun değil

HP Omen 17 Ekran Işık Sızması, Puslu Kamera, Hoparlör Ve Klavye Sorunu

HP Omen 17 Ekran Işık Sızması, Puslu Kamera, Hoparlör Ve Klavye Sorunu
21 Ekim 2023 13:50

HP Omen 17 CB1012NT model 2021 mart ayında 2.000 USD değeri olan bir bilgisayar aldım ve aldığım günden beri puslu yaklaşık 240pixel kadar kötü bir kalitede gösteren (özelliklerinde 720p yazıyor) kamerası ve panel köşelerinde fazla ışık sızması olan ekranı ile belirli sebeplerden dolayı pek kullanmadığım bilgisayarımı garanti süresi içerisinde Şubat 2023'te servise verdim. Garanti süresi içerisinde 2 defa servise göndermeme rağmen kameramın görüntü sorunu ve 2 kere panel değişmesine rağmen ışık süzmesi sorunu giderilemedi. Üstüne üstlük servisten dış kasasında 1 vida eksik geldi. 1.5 ay önce sol hoparlöründe ses gitti sadece sağ hoparlöründen ses geliyor. Çok kötü bir ürün satış sonrası hizmete ve malzeme kalitesine sahip. Şimdi ise klavyemin space tuşu ara ara takılı kalıyor ve sürekli basılı gibi işlem yapıyor. Bazı oyunlara girişte takılmalar başladı. Tüm işimi engelliyor. Ben şimdi garantisi biten bu ürünü napacağım? HP pişmanlıktır. Bir önceki bilgisayarım Dell'di ve 11 yıl sorunsuz kullandım. Dolar artışı nedeniyle o dönem Dell bulamadığım için bunu almıştım. Pişmanım. Emsal kararlara göre laptop, televizyon, buzdolabı gibi ürünler uzun vadeli Türk Ticaret Kanununa göre 10 yıl kullanım ömrü beklenilerek tüketiciler tarafından bu tip ürünler satın alınır. 2 yıl garanti sadece ücretsiz tamir içindir. 3 yıl boyunca temel fonksiyonlardan sorumlu 10 yıl boyunca kullanımını engelleyecek fonksiyonlardan sorumlu olduğunuzu hatırlatırım. 6100 sayılı Hukuk Mahkemeleri Kanunu'nun geçici 3. Maddesine göre uygulanmakta olan 1086 sayılı Hukuk Usulü Mahkemeleri kanununun 440/ııı-1. Maddesine göre dava açmadan bunun sizin çözerek yenisi ile değişim yapacağınıza inanıyorum. Saygılarımla.

23 Ekim 2023 11:32 (Şikayetten 1 gün sonra)
23 Ekim 2023 16:17

Tarafımla iletişime geçilmedi. Kamusal bir ortamda yanlış bilgi veriyorsunuz.

Yağız sonuçtan hiç memnun değil

Yağız

Devran sonuçtan memnun değil

Devran
30 Mart 2025 22:23
HP Omen 16: Sürekli Arızalarla Boğuşuyorum
Enes sonuçtan hiç memnun değil

HP Omen Max 16 Cihazında Sürekli Donma Sorunu Ve İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Enes
28 Ağustos 2025 09:54