Can sonuçtan hiç memnun değil

Düzeltilemeyen HP Ekran Menteşesi

17 Eylül 2024 17:42

HP Servis olarak tanınan Bursa merkezli Elektrofoni firmaya ödemesini yaptığım halde sonuç hüsran, geri gönderim sağlandığı halde beklemeye takıldım, bakalım nasıl sonuçlanacak. Servis süresi 4 ile 1 hafta olarak biliyorum lakin sonuç belli değil. Karamsarlığa düşmek istemiyorum.

20 Eylül 2024 09:43 (Şikayetten 2 gün sonra)
20 Eylül 2024 10:06

Tarafıma email olarak Rabia hanım, bana telefon numarası üzerinden ulaşamadığını yazmıştır. Bu doğru, ancak geri aradığımda sesli yanıt müzik olayına takıldım, ve daha sonra mesai saati dışı olduğu için aramadım. Kaldı ki, bilgilendirme yapması gereken taraf kendileri.

22 Eylül 2024 09:57

Cuma günü taraflarını aradım, servis ekibinin, tarafıma dönüş yapacağı bildirildi ancak cumartesi günü dahi hiçbir arayan olmadı. Yani cihazın tamiri hala sürüyor. Sanıyorum Uzay mekiği imal ediyorlar

30 Eylül 2024 12:00

24 Eylül de gönderilen ürün, kargo merkezinde alacağım an, paketlemeye. Korkunç idi, hata ürün dışarıdan kolayca darbe alsın diye sıradan bir paketleme olmuş idi, sonuç? Ürün hasar görmüş. Gerekli tutanak orada tutuldu. Kısacası bizden cıksın, gönderelim nasıl giderse gitsin.

Hlsi sonucu yetersiz buldu

Hlsi
14 Ekim 2024 17:11

Cansu
27 Kasım 2024 12:32
HP Servisinden Geri Dönüş Bekleyen Müşteri

Hilal
12 Ağustos 2024 12:59
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
15 Mayıs 2024 16:43
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
13 Mart 2025 16:10