Hotiç Mağazasının Valiz Fiyaskosu: Müşteri Memnuniyetsizliği Zirvede!

08 Kasım 2024 13:33

Şikayetim Hotiç mağazası içindir! Hotiç mağazasından bagaj boy çekçekli küçük bir valiz aldım valizi ilk kullandığım gün havaalanında fermuarı çıktı başka bir gün ikinci kullanımda diğer fermuar da çıktı bunun üzerine mağazaya götürüp değiştirmek istediğimi söyledim bu arada ürünü alalı çok kısa bir zaman olmuştu. Mağaza çok güzel ilgilendi valizi incelemeye gönderdi. İncelemeden bize tadilat kararı verildiği söylendi. Bu kararı kabul etmediğimi söyledim ve tekrar incelenmesini istedim çünkü ürünü alalı çok kısa bir zaman olmuştu ve ilk iki kullanımda başıma böyle bir şey gelmişti eğer ben ürünü bu şekilde kabul edecek olsaydım zaten hiç incelemeye göndermez kendi tamiratımı yaptırır ve kullanmaya devam ederdim. 4 defa tadilat kararı çıktı her defasında bunu kabul etmediğimi iade de istemediğimi sadece değişim hakkı verilmesini istedim. Her defasında beni dinleyip dinleyip telefonu kapatıp tekrar her defasında tadilat kararı çıktı tekrar tekrar incelediklerine de inanmıyorum. Beni dinleyip ciddiye aldıklarına da. Hotiç mağazasının kalitesine, ütün incelemelerine ve müşteri memnuniyetine önem verdiklerini hiç ama hiç inanmıyorum tamamen bizi oyaladılar. Valizi hiç kullanamadım. Valizim hala Hotiç'te zahmet Edip arayıp bilgi bile vermiyorlar ancak ben aradığımda Sonuçtan haberim oluyor. Son derece mağdur oldum. Hiç ama hiç yakışmadı. Bir valiz için bir müşterisini bu kadar Mağdur ettiği için Hotiç mağazasını gerçekten şiddetle kınıyorum. Her şey ürünü satana kadarmış sattıktan sonra her şey yalan. Oysaki yılların Hotiç müşterisiyim. Çok yazık:(

08 Kasım 2024 13:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Hotiç Ayakkabı 1 Yıl İçinde Bozulan Valiz Ve Değişim Reddi

24 Ocak 2024 11:47
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 17:52
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 01:54
Aygün sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 11:23
Hotiç Valiz Tamir Talebim Reddedildi Müşteri Hizmetleri Sessiz
Elif sonuçtan memnun

20 Nisan 2025 22:02
"Markaya kendim iade talebiyle başvurduğumda tamir önermişti ancak şikayet var sitesine yazınca para iadesi yaptı. Her işin şikayet edilince çözülüyor olması çok üzücü ve toplumsal huzur ve hakkaniyeti bozuyor. Şikayet ettikten sonra ücretimi iade ettiği için firmaya teşekkür ediyorum."
Hotiç Çizme: Kısa Sürede Bozulan Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Hotiç Çizme: Kısa Sürede Bozulan Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti