Hotels.com İki Rezervasyonda Üst Üste Büyük Sıkıntı

17 Ağustos 2023 22:58

hotels.com sitesi üzerinden yaptırdığım 2 rezervasyonda üst üste büyük sıkıntı yaşadım. Seyahat programı numarası 72630679993427 olan cunda life isimli otele, bu site benim rezervasyonumu iletmemiş. 15 Ağustos 2023'te akşam 8.30'da sokakta bir otel ile bir bu sitenin müşteri hizmetleri ile defalarca konuştum. 3 defa online müşteri hizmetlerinden iletişim kurmaya çalıştım. Sürekli bağlantı koptu. Sonra 0800'lü numaraları üzerinden derdimi anlattım. İngilizce bilmiyorsanız müşteri hizmetleri ile geç vakitte konuşamazsanız. Bir ara ingilitere'deki bu sitenin relocation biriminden bir kişi, çevirmen, ben ve cunda life otel sahibi telefonda konferans görüşmesi yaptık. Şaka gibiydi. Sonra hotels.com bize başka bir otel bulmak zorunda kaldı ve sorunum çözüldüğünde saat gece 12'ye geliyordu. Ertesi gün daha önceden ayarladığım seyahat programı no 72630715788618 olan mavi Deniz Butik otel, Mudanya'da kaldık. Ancak sitede görünen oda ayarlanmamış. Otel sahibi hanımefendi odanın 3 yetişkin için uygun olmadığını ve penceresiz olduğunu belirtti ve 300 TL fark ile aile için daha uygun bir odaya alacağını belirtti. O zaman sitede neden oda bilgileri 3 yetişkin olarak verilmiş ve ilgili resimde pencere resmi var? Benden site üzerinden rezervasyonumu iptal etmemi istedi. Ben de bu rezervasyonu iptal edersem geri ödeme alamayacağımı belirttim. Sonra kendisi sistem üzerinden iptal edeceğini belirtti. Önceki gün sorun yaşadığımızı ve yol yorgunu olduğumuzu belirtmeme rağmen sanki sorunu ben yaratmışım gibi kızgın ve sinirliydi. Ertesi gün de yüzümüze bile bakmadı. Sanki odayı zorla almışız gibi binbir surat yaptı. Bir kovmadığı kaldı da diyebiliriz.

19 Ağustos 2023 12:22 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Rezervasyonunuz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Otele yaptığınız ekstra ödeme ile ilgili tafafiniza bir email aldınız. Lütfen bu emaile cevap veriniz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Hotels.com

Erken Çıkışta İade Sorunu Ve Yanlış Bilgilendirme

13 Eylül 12:42