Hoover Yeni Aldığımız Çamaşır Makinesi Sürekli Arıza Yapıyor Ve Gürültü Çıkartıyor!

Yunus
28 Mayıs 2024 14:00

Ürünü 18.12.2022 tarihinde aldık. Ürünü alalı 2 yıl bile olmadı. İlk 3-4 ay güzel vadedildiği gibi çalıştı fakat 1 senedir sürekli motorun dehşet bir seste sıkma yapması ve makinenin kendi kendine yürümesinden çok şikayetçiyiz. Alt komşunun her an kapıya dayanmasını bekliyoruz sesten. Servis çağırdık bize yer kayıyor (? ) kaymaz taban alın geçer dedi. Geçmedi!
Kaymaz tabanla bile kayıyor. 60-90 derecede sürekli E02 hatası veriyor. Servis gelip ayarlamasını yapıyor biz karışmıyoruz. Korkudan kurutma özelliğini kullanamaz oldum. Patlar diye. Bana gelip bir daha yere kaymaz taban koyun, makinenin içine az çamaşır koyun vs demeyin. Bizde sizin kadar akıllıyız Allah'a şükür. Yarısına kadar bile doldurmuyorum makineyi ama hala aynı. Tekrar resim ve video çekip bu yazdıklarımı destekleyeceğim. Makinemin değiştirilmesini veya iadesini talep ediyorum. Yeni makine alıyoruz. Paramızla rezil oluyoruz. Çok üzücü. Tüketici Hakları'na da başvuracağım.

28 Mayıs 2024 17:10 (Şikayetten 3 saat sonra)

Hoover Çamaşır Makinesi: Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Servis

10 Ocak 2024 23:29

Alper
25 Nisan 14:54
Garanti Süresi Dolmadan Paslanan Makine Ve Yetersiz Servis Desteği
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
23 Kasım 2023 22:54
Hover Çamaşır Makinesi Tekrarlayan Arızaları Sürtünme Ve Sesli Çalışma
Sude sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 14:39
Hoover Bozuk Ürün Satıyor Garantim Varken Mağdur Ediyor