Hoover Teknik Servis İle İletişim Sorunu

27 Eylül 2024 22:37
26 Eylül 2024 17:50

Hoover marka kurutma makinesi için servis istedim. (Hazne dönerken ses yapıyor düzenli aralıklarla) Bu sorun için servis oluşturdum. Müşteri hizmetleri güzel bir şekilde servis kaydımı oluşturdu. Bana da teknik servis sizi telefon ile arayıp iletişeme geçecek dedi. Yaklaşık 1 hafta kadar bekledim arayan olmadı. Tekrar müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim kaydımızı tekrardan güncellediler yine size ulaşacaklar dediler. Bu sefer 10 gün kadar geçti hala beklemedeyiz. Bize ulaşamadılarsa bile bence 1 kere arayıp bırakmamak lazım.

28 Eylül 2024 12:04 (Şikayetten 13 saat sonra)
15 Kasım 2024 22:29

Yazdığım yazı sonucunda, müşteri temsilcisi benim iletişime geçti, 30 Ağustos 2024 tarihinde teknik servis evime gelip kurutma makinesini incelediler, daha sonra servise götürüp detaylı bir şekilde bakacaklarını belirttiler. İnceleme sonucunda içerisindeki kazanın değişmesi gerektiğini belirttiler. Teknik servisteki iletişim kurduğum kişi malzemeyi sipariş ettiğini (ürünüm halen garantili) malzeme geldiği zaman makineyi tamir edip teslim edeceğini belirtti. Şu an tarih 15 Kasım 2024 teknik servisteki kişi ile görüştüm defalarca görüştüm halen malzemenin tarafına iletilmediğini belirtti müdürlük ile iletişime geçip süreci hızlandıracağım dedi, ama halen malzeme gelmediği için ürünüm onarılmadı ve tarama teslim edilemedi, 13 gün sonra 2 ay olacak.

15 Kasım 2024 22:31

03 Haziran 2025 11:12

Hoover H-DRY 500 Kurutma Makinesi Kurutmuyor, Garanti Kapsamında Servis Talebi

Ahsen
07 Mart 04:31
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Kurutma Makinesi Arızası Aylarca Giderilmedi, Mağduriyetim Sürüyor

13 Ağustos 2025 14:41