14 Haziran 2024 12:38

Hoover Buzdolabı Nofrost Buzlanma Sonucu Zemine Su Akıtma
17/10/2020 tarihinde Media Markt Ümraniye Meydan'dan 2 yıl ürün garantisine ilaveten 2 yıl da Media Markt koruma paketi ile birlikte 'Hoover' marka buzdolabı satın aldım. Aldığım günden bu yana periyodik olarak buzlanma problemi yaşadım ve günümüze kadar Ümraniye Hoover yetkili servisi aşağıdaki işlemleri sırasıyla yaptı:
23/08/2021 - Ana kart ve strafor değişimi
10/05/2022 - Ekran kartı ve strafor değişimi
03/04/2024 - Ana kart değişimi
08/05/2024 - Conta sıcak su ile yumuşatma onarımı

Problem hala devam ediyor ve en son gelinen nokta Hoover genel merkezin ürün garantisi dolduğu için ücretli olarak ürün değişiminin yapılabileceği yönünde. Ayıplı bir ürün ortada iken ürünün ücretsiz olarak yenisiyle değişmesi gerektiğini talep ettim. Aksi takdirde gerekli yasal işlemleri başlatacağım. Hoover umuyorum ki müşteri memnuniyetine önem veriyordur ve bu süreç daha fazla uzamaz.

14 Haziran 2024 14:43 (Şikayetten 2 saat sonra)
17 Haziran 2024 12:37

Henüz bir sonuç alamadım. Hoover genel merkezi sadece şikayetimi dinledi ve gerekli değerlendirmelerden sonra geri dönüş yapacaklarını söylediler.

Kerime

Daha önce üst kısım soğutmuyordu o zaman tıkalı olduğu ucun servis gelip açtı simdi yine ondan olabilir mj deneyeceğim mutlaka teşekkür ederim alt kısımdaki buzları almazsam halılara kadar sular akıyor çok teşekkür ederim

Kerime

Merhaba aynı sorunla karşı karşıyayım sorun ile ilgili size yardim edildi mi acaba bir şey yapamayacaklarını söylediler bana

Sabri

Merhabalar, çözüm aslında çok basitmiş. İnternetten araştırdığım kadarıyla tahliye hortumu tıkalı olduğu için bu sorun oluyor. Buzdolabı arkasında bir panel var, onu açıp ufak bir hortum göreceksiniz. O tabana yapıştığı için su tahliye olmuyormuş. Hafif kaldırdım ve su akmaya başladıktan sonra bir daha aynı problemi yaşamadım

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
07 Aralık 2024 14:23

11 Temmuz 2023 14:53
Hoover Buzdolabım Aldığıma Pişmanım
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
29 Kasım 2023 15:41