Saadet sonuçtan çok memnun

Hoover Buzdolabı Teslimat Ve Servis Sorunu

Hoover Buzdolabı Teslimat Ve Servis Sorunu
24 Aralık 2024 18:22
Saadet'in Teşekkür Mesajı
“Sabah saat 10:09 da 02129450865 numaralı telefondan Ayşe Hanım. Tarafıma geri dönüş yaptı. Nazik ve hızlı bir şekilde adresime gelecek olan servis birimi hakkında gereken bilgiyi vererek yardımcı oldu. Ayşe Hanım görüşmemizin hemen akabinde 10:15 de 2125067798 numaralı hattan başka bir hanımefendi ile görüştüm. Kendisi aynı şekilde çok kibar anlaşılır ifadelerle servis hizmeti hakkında bilgilendirme yaptı. Benim talebim doğrultusunda öğlen gibi servis hizmeti ayarlandı. Aynı konuştuğumuz gibi saat 13 tan sonra 05541185064 numaralı hattan arandım ve çok kısa süre sonra ürünümün kurulumu yapıldı. Bu süreçte benimle iletişime geçen her iki hanımefendiye ve ürün kurulumu için adresime gelen iki genç arkadaşa teşekkür ederim. Düşüncelerimi olumlu yönde değiştirdiğiniz için teşekkürler.”

Hoover marka satın aldığım buzdolabı 23 Aralık saat 11.35 te teslim edildi. Satın alma aşamasında ürün teslim edildikten 1 gün sonra servis gelip açılışını yapar dendi. Eski buzdolabımım bozuk olması ve acil ihtiyacım olması nedeniyle bu bilgiye istinaden Hoover marka ürünü almaya ikna edildim. Buzdolabı gelir gelmez saat 11.44'de 0850 811 1290 numaralı Hoover müşteri hizmetlerini aradım, kayıt oluşturup 02125740426 numaralı servisi aramam belirtildi. Buzdolabın açılıp fişinin takılması için aradım fakat 1 hafta sonra servis verebilecekleri söylendi. Bunun akabinde tekrar Hoover müşteri hizmetlerini aradım fakat mağduriyetimin giderilmesi için kimse ilgilenmedi.

Yaşadığım olumsuzluğun giderilebilmesi adına 0216 466 4242 numaralı Candy Hoover genel merkezi aradım. A***adındaki görevli ile görüştüm. Yaşadığım sorun için gerekli görüşmeleri sürecin hızlanması adına yapacağını söyleyerek bana, sizi yarın (24Aralık bugün) saat 11 gibi arayıp bilgi vereceğim şeklinde belirtti. Bugün genel merkezden dönüş olmadı defalarca aradım fakat telefon açılmadı. Sadece sabah servis firmasının WhatsApp üzerinden gelen online randevu linki geldi. Ve servis için seçmem gereken tarih kısmı mecburi olarak 1 haftalık süreyi kapsıyordu.

Bana büyük ve servis ağı çok iyi olarak tanıtılan Hoover markası maalesef büyük bir pişmanlık. Mağdur edildim ve sorun çözmeye yönelik herhangi bir politikaları mevcut değil. Yetersiz hizmet sürecine sahipler. Müşteri memnuniyeti ve marka sadakatinin önemli olduğu bu dönemde büyük pişmanlık ve memnuniyetsizlikle süreci izliyorum. Yasal haklarımın devreye alınması için gereken başvuru haklarımı kullanacağımı belirtirim.

25 Aralık 2024 09:22 (Şikayetten 15 saat sonra)
25 Aralık 2024 09:59

09:22 itibariyle yazılan cevapta en kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır ifadesi bulunmakta. Şu an saat 9:55 ve arayan yok. Firmanın şikayetlere karşılık olarak tek tip cevap metni bu. Kopyala yapıştır başka bir cevap yazınızı göremedim. Kişiye ve soruna özel bir çözüm süreciniz ve anlayışınız yok. Lütfen beni olumlu yönde şaşırttın...

25 Aralık 2024 16:49

Alaattin sonuçtan hiç memnun değil

Alaattin
17 Mayıs 16:09
Buzdolabı Kurulumu İçin Günlerdir Servis Bekliyorum, Mağdur Oldum
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
29 Kasım 2023 15:41
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabı Kurulumu Gecikti, Mağduriyet Yaşıyorum

Ümit
30 Ağustos 10:47

16 Ağustos 2024 14:54
Hoover Buzdolabı Servis Mağduriyeti
Hoover Buzdolabı Servis Mağduriyeti
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
07 Aralık 2024 14:23