Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Markası Mı Bir Daha Asla

Hoover Markası Mı Bir Daha Asla
25 Eylül 2023 12:22

Merhabalar. Öncelikle kolaylıklar dilerim. Yaklaşık 1 yıl evvel Hoover marka bulaşık makinesi aldım. Kurulumu için teknik servisinizi çağırdım. Gelmeden aramayan teknik servisiniz kapımda belirdi. Hiç problem etmedim. Kurulum sırasında gelen teknik servisteki arkadaşlar akım korumalı priz satmaya çalıştılar. Katalog vs herhangi bir fiyatını gösterir belge ya da Hoover kendi resmi sitesinde fiyat konusunda yazılı bilgi talep ettim olmadığını belirttiler. Zira söyledikleri fiyat fahiş olduğu kanısı bende uyandığı için marka model sorup satmak istedikleri akım korumalı prizin fotoğrafını çekip fiyat araştırması yaptığımda haklılığımı görünce bunu müşteri hizmetlerinizle de paylaştım. Sonrasında Eskişehir teknik servisiniz normal bir telefon hattından arayarak sanıyorum sorumlu kişi ne kadar dürüst olduklarını vs anlatıp fiyatı Hoover merkezinin belirlediğinden vs bahsetti. Bununla alakalı yazılı bir broşür ya da Hoover kamuoyuna açıkladığı fiyat vs bilgi belge istediğimi tekrarladığımda ise olmadığı bilgisini aldım. Özel telefondan özel telefonuma bu şekilde aranmaktan son derece rahatsız olduğumu da eklemek isterim.
Bulaşık makinesi yeniden farklı bir arıza verdi ana kart hatasıymış. Tedarik edilip evime gene muhtemelen çat kapı gelinerek takılacakmış.
1) Sokak jargonuyla konuşan Eskişehir teknik servisi sorumlunuz (eve habersiz gelen teknik personeliniz değil) problem çözmek yerine çatışma yaratmak için görev yapıyor sanırım
2) haber vermeden çat kapı evime gelen teknik servisin evimde çalışmasını makineyi tamir etmesini istemiyorum. Hizmetinizi lütfen teknik servis biriminde yapınız ya da yapılmasını sağlayınız
3)1 yıl içinde arızalan ve evde en az çalışıp en fazla dert olan Hoover markasına bir daha bulaşmamam gerektiğini bana acı tecrübeyle öğreten sizlere teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim

25 Eylül 2023 13:42 (Şikayetten 1 saat sonra)
05 Ekim 2023 12:07

İşte panelin durumu 1 yıllık makinenin paneli kendi kendine açıyor ve teknik servis panel değişimi için para istiyor. Diyorum açması benim hatam ise buyurun isteyin. Samsung aldım kurtuldum Hoover bir daha asla!

05 Ekim 2023 12:09

Dünya