Serkan sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 20:39

Hoover NDEH 10A2TSBE-17 10 kg kurutma makinesi, yaklaşık 3 aylık kullanım sonrası su haznesi akıtmaya başladı. Kapağın alt tarafına damlatıyor, oradan da çamaşır makinesinin üstüne su sızıyor. Kesinlikle düşme veya çarpma söz konusu olmadı. Yetkili servisi aradığımda, ücretli değişim olacağını söylediler. Ürünün 3 aylık kullanımda kendi kendine akıtması kalitesizliği, üstüne bir de para istenmesi şaşırttı. Garanti ne işe yarıyor merak ettim doğrusu. Talebim, ücretsiz şekilde parça değişimi.

hoover-kurutma-makinesi-su-sizintisi-sorunu-4.pdf
28 Aralık 2024 14:53 (Şikayetten 18 saat sonra)
04 Ocak 2025 13:04

Öncelikle kimsenin benimle iletişime geçmediğini belirtmek istiyorum bir daha asla bu markadan bir şey almayacağımı almak isteyenlere de tavsiye etmediğimi belirtmek istiyorum

Gamze
Gamze

Merhaba. Sonunuz çözüldü mü acaba? Benimde kapaktan mı bilmiyorum ama aynı şekilde alttan su akıtıyor. Servise gidip gelmesine rağmen çözülmedi.

Serkan

Merhaba servis veya markanın müşteri temsilcisi iletişime geçmedi ben sorunu su haznesinin alt kısımda bulunan birleşme noktasına Japon surdum 1 gün bekledi artık akitmiyor. Test etmek için su haznesine su doldurun ve bakin altına su kaciriyormu kaçırıyorsa ister benim yaptığımı yapın ya da su haznesinin yenisini internet den alarak değiştirin

Şükran sonuçtan çok memnun

Şükran
30 Temmuz 2024 10:25
"İlginiz için teşekkür ederim"
Merve sonuçtan çok memnun

Merve