Hoover Kurutma Makinesi Son 5 Dakika 10 Dakika Kala Bitirmeme!

03 Ekim 2023 21:15

Hoover HLEH10A2TCEX-17 a++ 10 kg Wi-Fi + kurutma makinesi satın aldım. Ancak makine son 15 dakika kala kurutmayı bitirmiyor. Sürekli çalışıyor. Kullanım kılavuzunda makine programı bitirir ve end. Yazısı yazar ardından siz içindeki kurtulmuş çamaşırı çıkarmaz ve makineyi kapatmazsanız çamaşırlar kırışmasın diye tambur belli aralıklarla döner yazıyor. Bu güzel bir özellik ancak makine dönmeyi bırakmıyor. Sürekli olarak dönüyor. End yazısı yazmıyor. Program bitmiyor. Bıraksam evi yakacak. Servisle görüştüğümüzde bunu kabul etmiyor. Son 15 dakika kala siz kapağı açıp kapatın o bitirecektir dediler.

Otomatik bir makinenin neden başında bekleyeyim dediğimde bu sorun değil diye kabul etmiyorlar. Bıraksam makine 5 saat durmadan çalışacak. Wi-fi özelliği var o da çalışmıyor. Makinenin seri numarasını girince alakasız bir makine buluyor. Alırken araştıramamıştım. Ama gördüm ki aynı firmadan benzer bir çok şikayet var. Ticaret Bakanlığı'na da gerekli şikayetleri yapacağım. Türk milleti bozuk ürünleri kendisine satıp ticaret yapacağınız 2. Sınıf bir millet değildir.

Aynı sorunu yaşıyorum. Son 5 dakikada takılı kalıyor. Programı bitirmiyor. Fark etmez isek saatlerce çalışmaya devam edecek. Kurulum dün yapıldı. İki defa farklı programlarda yıkama yaptım ikisinde de aynı.

Yukarıdaki paylaşılan aynı sorunları yaşıyorum. Makineyi alalı daha 3 gün oldu 2 farklı program da çalıştırdım ve ikisinde de aynı sorunu yaşadım. Kesinlikle makine durmuyor kendimiz durdurmazsak sürekli çalışıyor. End ya da son yazmıyor bitirip uyarı filan vermiyor 3 günde bir makine nasıl bozulabilir acil çözüm bekliyorum. Çözülmez ise gerekli mercilere şikayet edeceğim.

04 Ekim 2023 08:48 (Şikayetten 11 saat sonra)

İlknur
İlknur

Aynı durumdayız nenyazık ki çözüm yok

Dilek
23 Ekim 2023 22:43