26 Ocak 2024 08:58

Hoover marka bulaşık makinesini alalı 1 ay oldu. 5 veya 6 kez yıkadık fakat 3 konudan hiç memnun kalmadık.
Bulaşıkları yıkadıktan sonra makineyi açtığımızda tabak ve bardakların çok ıslak olduğunu görüyoruz her yıkamada böyle.
Alt kısımdaki tabak koyma yerinin telleri yani tırnakları çok az miktarda üretilmiş önden arkaya bir sıra bile yok çok az yetersiz durumda. Sıvı bulaşık sabununu hazneden alıp tam kullanmıyor, makine sabunu makinenin kapağında kaldığını gördük devamlı. Servisle 3 -5kez görüşmemize rağmen sonuç alamıyoruz. Dediler ki abi eko programda yıkayın 3.5 saatlik programda onu da yaptık sonuç yok. Parlatıcı ayarını 2 den 3 e çıkarın dediler biz 4 e yükselttik sonuç aynı.
Biz bu makineyi ağız tadıyla kullanamayacaksak niye aldık acaba?
Gecen yıl Hoover marka kurutma makinesi aldık. Çok memnun kaldık. Ama bulaşık makinesinin 9 programı var sözde, ama hiç memnun değiliz. Hanımla her gün makine yüzünden, evde huzur kalmadı ya bir çözüm bulun ya da Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim bilginiz olsun.

26 Ocak 2024 10:19 (Şikayetten 1 saat sonra)
27 Ocak 2024 03:38
Hoover Bulaşık Makinesi Problemi

Vallahi bir an önce çözüm bulun her gün makinenin tantanası oluyor evde çözüm bulmazsanız eğer Tüketici Hakem Heyeti'ne paramın iadesi için başvuru yapacağım. Huzurum kaçtı benim. Aynı markadan kurutma makinesi var çok memnunum ama bulaşık makinesi deterjanı tam düzenli yıkamadığı için her yıkamayı 2 kez yapıyoruz yazık değil mi bize.

İbrahim

Merhaba, bizde 1 hafta oldu alalı aynı sorunlar bizde de var. Kurutmuyor bulaşıklar neredeyse suyun içinde ve kapsül deterjanı kafasına göre bir alıyor bir almıyor

Halil

Gerekirse çözmezlerse Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Kumtel elektrik li ocağım vardı servis çözemedi bende başvuru yapacağım dedim. Sen bilirsin hiçbir şey çıkmaz boşuna uğraşırsın demişti. T. Hakem Heyeti'ne başvurdum paramı iade ettiler.

Halil

Vallahi Gardaşım bizimkide aynı servis ne dediysek yaptık. Olmuyor eko programında yıkayın dediler. Tsm 3.5 saat sürdü deterjanı yinede kapağa dökmüş kullanmamış.

Dilek sonuçtan çok memnun

Hoover Bulaşık Makinesi İle Sürekli Yıkama Sorunu