Hoover Bulaşık Makinesi Garanti Ve Servis Sorunları

25 Ekim 2024 15:55

14 Şubat 2026 tarihine kadar garantisi devam eden Hoover hf 5E5D0FW-17 model bulaşık makinem 24.10.2024 tarihinde arızalandı. O günün akşamı müşteri hizmetlerini arayıp servis talebinde bulundum. 25.10.2024 tarihinde servis geldi ve ürün arızasının elektrik kesintisi sebebiyle yüksek voltajdan olup kartının yandığını ve garantiye girmediğini söylediler. Oysa elektrik kesintisi 3 hafta önce falan bölge genelinde plansız olmuştu. Anlamadığım konu da, bu ürün elektrik kesintisi yaşandığında arıza vermedi de niye haftalar sonra elektrik kesintisi sebebiyle arızaya geçti. Bir anda. Çünkü bir iki gün önce böyle bir kesinti yaşanmadı ve makine durup dururken arızaya geçti. Üstüne üstelik bir de 650 TL servis ücreti talebinde bulundular. Kart değişim ücretinin de 5-6 bin civarında olduğunu söylediler. Ürünümü aldığım fiyattan daha fazla bir tamir ücreti çıkmış oldu. Bunun için müşteri hizmetlerini arayıp sıkıntımı anlatmaya çalıştığımda telefon yüzüme kapandı. Tekrardan müşteri hizmetlerini aradığımda 2. Kez yine telefon yüzüme kapandı. Servis formunu doldurduğumda ise ürünün sıvıdan kartının yandığının yazıldığını gördüm. Niye böyle yazdınız dediğimde hem sıvıdan hem elektrikten yanmış cevabını aldım. Oysa ürüne baktıklarında sıvıyla alakalı hiçbir şey demediler. Bu kadar kötü müşteri ve servis hizmeti hiçbir markada görmedim. Bu konu hakkında müşteri memnuniyeti odaklı yardımda bulunmazlarsa yapılan bu saygısızlıkları da gerekli yerlere ileteceğimi, mağdur edilmemi ve bir daha bu markanın ürününü almayacağımı belirtmek isterim. En kısa sürede sorunum ile ilgilenilmesini istiyorum. Aksi takdirde üst mercilere şikayet talebinde bulunacağım.

25 Ekim 2024 16:44 (Şikayetten 49 dakika sonra)
10 Kasım 2024 12:56

25 Ekim tarihinde geri dönüş yapıp fabrikanın kart ücreti hakkında bize geri bildirim yapacaklarını bizim için fiyat uygunsa ve eğer biz onaylarsak servisin tekrar gelip parçayı takacaklarını söylediler. 2 haftayı geçti hala fabrikanın aramasını bekliyorum. 2 haftadan fazla süredir bulaşık makinemi kullanamıyorum. Dedikleri cümleleri bile yerine getirmediler. Fiyat hakkında bilgi vermek bu kadar uzun sürmemeli. Hiçbir konuda memnun kalmadım.

Murat
Murat

Öncelikle çok geçmiş olsun kesinlikle Hoover markasını evinize sokmayınız Hoover pişmanlıktır ben aldım 7 senede 4 defa kurutmalı çamaşır makinesinde beyin arızası verdi bir daha tövbe

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
16 Şubat 2024 15:18
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
09 Nisan 2025 13:59