İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
15 Şubat 2024 19:40

2019 yılında Homend internet sitesi üzerinden satın aldığım ekmek yapma makinesi, 2024 yılı Ocak ayında ortasındaki mekanizmanın dönmemesi nedeniyle arızalandı. Bunun üzerine Homend internet sitesinde yer alan talep bölümünden servis talebi oluşturdum ve 26 Ocak 2024 tarihinde MNG Kargo aracılığıyla gönderdim. 29 Ocak'ta Homend servisinin ürünüme ulaştığına dair bilgilendirme mesajı aldım. 31 Ocak'ta ürünümün müşteri memnuniyeti gözetilerek onarım ve bakımının yapıldığı bildirildi. Servis fişi ile birlikte ürünüm kargolandı ve 3 Şubat'ta teslim aldım. Ancak kargoyu açtığımda, gönderdiğim üründen farklı, kırık ve çizik başka bir ürün ile karşılaştım. Derhal Homend müşteri hizmetlerini arayarak durumu E*** Hanım'a ilettim. Ürünün kargoda kırılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruldu, fakat kargo kutusunun hasarsız olduğunu ve ürünün patpat poşete sarılı olduğunu belirttim. Ürünü tekrar gönderdim ve takibini yapmak için müşteri hizmetlerini defalarca aradım. Her seferinde serviste olduğu bilgisi verildi. İlk gönderdiğim ürünün geri gönderilmesini ve kırık ürünün gönderilmemesini ısrarla belirtmeme rağmen, Homend'den 'Değerli müşterimiz, CAS-1690065-Y3B4N1 numaralı talebinize istinaden dönüş yapılmaktadır. Cihazınız onarıma uygun bulunmamış olup iade alınacaktır. Fiş/Fatura ve iade onayınız beklenmektedir. Saygı ve Sevgilerimizle Homend Müşteri Deneyim Merkezi B040' şeklinde bir mesaj aldım. Ürün 15 Şubat 2024 tarihinde elime ulaştığında ise yine kırık bir ürünle karşılaştım. Müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede, bana ulaşılamadığı ve ürünün garanti kapsamında olmadığı, bu nedenle iadesinin onaylandığı söylendi. Ancak benimle iletişime geçilmediğini ve ilk ürünümü geri istediğimi ifade ettim. İlk ürünümde kullanıma bağlı lekelenmeler mevcutken, bana gönderilen ürünün hiç kullanılmamış ancak kasa kırıkları ve çizikleri olan bir ürün olduğunu belirttim.

Muhammed sonuçtan memnun değil

20 Ağustos 2025 16:40
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
20 Eylül 2023 12:33
Selami sonuçtan hiç memnun değil

Selami
08 Nisan 2025 16:37