Uğur sonuçtan hiç memnun değil

HGS Olmayan Plakaya Geçiş Ücreti İstiyor

HGS Olmayan Plakaya Geçiş Ücreti İstiyor
Uğur
29 Eylül 2023 15:48

Haksız geçiş ücreti bana ait olmayan bir plakaya ceza yazılmış eski sahibi olduğumdan dolayı ben bu plakayı 2021.12.10 tarihinde değiştirmeme rağmen ve 34COV510 plakalı aracın bu tarihlerde trafikte olmamasına rağmen hala bu 2022.08. Tarihli HGS cezalarını bu geçiş ücretleri bana yansıtılıyor. Bununla alakalı müşteri hizmetlerini 29.10.2023 tarihinde 15:03 saatinde arıyorum N*** adında müşteri temsilcisi benden vergi dairesinden bir şeyler almam gerektiğini söylüyor. Vaktimin olmadığını belirtmeme ve bu hatanın benden değil sizden kaynaklanıyor dememe rağmen bununla benim uğraşmam gerektiğini söyleyip hiç yardımcı olmadan telefonu yüzüme kapatırcasına ilgisiz davranıyor. Artık sizden gerçekten bıkmış durumdayım. Bu devlet sizin gibi belayı başımıza sardı yeter kurtulalım artık sizden mahkeme ve hukuk yoluyla uğraşacağım artık CİMER'e şikayetlerimi yapacağım ve sosyal medyada bu adaletsizliği paylaşacağım 3 yildir kazancıma ve vaktime haksiz yere ortaksınız bu nasıl bir hizmettir böyle.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
13 Haziran 2025 16:22

Süer
22 Ekim 2024 15:10
Hatalı HGS Geçişleri Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

PTT Klonlanmış HGS Satıyor

Çağdaş