Yiğit sonuçtan çok memnun

23 Nisan 2024 17:33

Hepsiburada uygulamasında yıllardır alışveriş yapmaktayım. Dün eşim, indirimden bir ürün almak istedi. Ancak Hepsipay'den telefonuma doğrulama kodu gelmedi. Bunun üzerine müşteri hizmetleriyle iletişime geçtik. Sorunun banka kaynaklı olduğunu söylediler, fakat bankayla görüştüğümüzde herhangi bir işlem gözükmediğini belirttiler. Ayrıca, farklı banka kartlarıyla da denememize rağmen sorunun sadece Hepsipay kaynaklı olduğuna emin olduk. Daha sonra Hepsipay şifremi değiştirmek istedim ancak yine telefonuma doğrulama kodu gelmedi ve hesabım kilitlendi. Birkaç kez aradım, WhatsApp destek hattına yazdım, ekran görüntüleri gönderdim ancak bir çözüm bulunamadı. En sonunda talep oluşturulduğunu söylediler ve hâlâ bir yanıt bekliyorum. Hepsipay ile ilgili özellikle destek alamamaktan şikayetçiyim. Müşteri hizmetleri, Hepsipay adımından destek alınmasını önerdi ancak oraya da erişim sağlanamıyor. Ekran görüntüleri ve referans kodu ile doğrulama kodlarını paylaştık. Şimdi bu hizmeti bırakıp bir daha kullanmamak benim için kolay olur ancak, bu kadar büyük bir elektronik ticaret sisteminin tek bir sorunda bu kadar çözümsüz kalması kabul edilemez. Hem eşim hem de ben banka personeliyiz ve eğer bu durum kendi bankamızda yaşansaydı, daha ilk görüşmede sorunu çözerdik. Müşteri hizmetleri yetersiz ve oyalayıcı, sürekli olarak farklı yerlere yönlendirme çabası içinde oldukları hissediliyor. Sorunum bir türlü çözülemedi.

23 Nisan 2024 17:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu çözümlemek adına ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla Hepsipay

24 Nisan 2024 17:13
25 Temmuz 2024 18:17

Sorunum son görüşmemizden sonra çözüldü ilgili yetkililere teşekkürler

Onur sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 13:59
Osman sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 22:59
Hepsiburada Doğrulama Kodu Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Hepsipay Şifrem Bloke Edildi SMS Gelmiyor

Başak
15 Ağustos 2025 09:28
hepsipay-dogrulama-kodu-sorunu-ve-musteri-hizmetlerinde-cozum-eksikligi-2.jpg
hepsipay-dogrulama-kodu-sorunu-ve-musteri-hizmetlerinde-cozum-eksikligi-1.jpg
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Kampanya Süresince Kimlik Doğrulama Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

Furkan