Pelin sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 13:12

Hepsijet Kargo Kadıköy şubesi, paketimin teslim edileceği 14.12.2024 tarihinde WhatsApp üzerinden tarafıma ulaşarak, kuryelerinin daha önce bu bölgede 4 kez trafik cezası yemesi sebebiyle teslimat yapamayacaklarını ve alternatif adres bildirmemi istedi. Tüm gün iş yerinde olduğum için zaten belirttiğim iş yeri adresime alternatif bir adres bildiremeyeceğimi belirttim. Yine çözümcü olmak adına H&M Akasya AVM şubesine bırakabilirlerse oradan teslim alacağımı söyledim. Buna bir cevap alamayınca müşteri hizmetlerini arayarak durumu aktardım ve şubenin böyle keyfi bir uygulama yapamayacağını ve gün içinde dağıtım sağlanacağını belirterek şikayet kaydı oluşturuldu. Şikayet kaydından sonra ilgili şube cevap verme zahmetine katlanarak bu sefer bir link atıp adres değişikliği talebini yeniledi. Bu kısımda Akasya şube teslim noktası olarak seçilemediğini ve şikayet kaydı oluşturduğumu, adresime teslim istediğimi bildirdim. Bu sefer şube yetkilisi dalga geçer gibi 'Ben size durumu aktardım, yapacak bir şey yok, o zaman iade sürecinizi başlatıyoruz' dedi. Bu şekilde bir hizmet olamaz. H&M gibi bir marka da acilen böyle bir kargo firması ile çalışmayı bırakmalıdır.

14 Aralık 2024 13:15 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Pelin
Pelin
14 Aralık 2024 15:28

Çağla Hanım'ın duyarlı iletişimi için çok teşekkür ederim. Ancak maalesef sorun yine tüketici olarak bizim tarafımızdan adres revizesi ile çözümlendi. Yani Hepsijet tarafından bir çözüm üretilmedi. Umarım bu şikayeti biraz olsun dikkate alırlar ve Kadıköy şubelerinin işlemlerini ve müşteriye yaklaşımlarını, taahhüt ettikleri gibi incelemeye alırlar. Zaten kısa bir araştırmayla bu şubeleri hakkında sayısız şikayet olduğunu da göreceklerdir. Aksi takdirde çok müşteri kaybedecekleri açık, çünkü bundan sonra, herhangi bir ürün satın alırken eğer kargo firması Hepsijet ise alışveriş yapmayı dahi düşünmüyorum.

20 Eylül 2024 11:35
Hepsijet Teslimat Kabusu: İletişim Sorunları Ve İade Süreci!
Mehmet sonuçtan memnun

06 Aralık 2024 17:48
"Gönderim bugün teslim edildi. Hızlı aksiyon alındı. Teşekkürler."
Hepsijet Kargo Teslimat Sorunu Ve Haksız Ücretlendirme

Yanlış Dağıtım Aracı Nedeniyle Kargom Teslim Edilmedi, Mağdur Edildim

Hikmet
05 Haziran 2025 19:51
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 11:23

Yanlış Adrese Teslimat Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleriyle Mağduriyet