Mutlu sonuçtan çok memnun

Hepsijet Teslimat Noktası Hayal Kırıklığı

Hepsijet Teslimat Noktası Hayal Kırıklığı
22 Ocak 2024 12:51
Mutlu'nun Teşekkür Mesajı
“Şikayetvar ilettikten sonra sorunumu çözen Hepsijet Batıkent dağıtım noktası müdürüne teşekkür ediyorum.”

Hepsijet Batıkent teslimat noktasını seçtim fakat öyle bir noktanın olmadığını öğrendim. Verdikleri adreste Hepsijet'e ait bir teslimat noktası yok. Sabah'tan beri bana dönüş yapılmasını bekliyorum ama kimse ilgilenmiyor. Kısacası, teslimat noktasını gözle görmediğiniz sürece seçmeyin.

22 Ocak 2024 12:55 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

22 Ocak 2024 12:59

Sabahtan beri dönüş alamadım. Acil bir şekilde adresime teslim edilmesini bekliyorum

22 Ocak 2024 13:16

Hepsijet Batıkent şube müdürü aradı yardımcı oldu. Teşekkür ediyorum.

15 Şubat 2024 17:11

Zeynep sonuçtan memnun

Zeynep
21 Kasım 2023 16:37
"Bana ulasan derya hanim çok kibardı çok teşekkür ederim ilginiz için derya hanim"
Elif sonuçtan çok memnun

07 Eylül 2024 16:32
"Şikayet yayımlandıktan hemen sonra benimle iletişime geçen çok tatlı bir Hepsijet müşteri temsilcisi ile görüştüm ve çok kısa sürede şikayetimi çözdüler. Doğru adresi bana ilettiler. Google haritalarda gösterilen yer eski yer. Yeni adres özel Oğuzlar ana okulunun ilerisiymiş. İhtiyacı olan varsa buradan bakabilir. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim."
Hepsijet Kargoyu Teslim Ettiği Adresi Bilmiyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kargom Yanlış İlçedeki Teslimat Noktasına Bırakıldı, Mağduriyet Yaşıyorum

14 Eylül 2025 17:09