Zeki sonuçtan çok memnun

Hepsijet Kargoyu Eve Getirmiyor

07 Ağustos 2024 17:59
Zeki'nin Teşekkür Mesajı
“Kargoyu teslim ettiler. Teşekkürler...”

Hepsijet kargo firmasi evde olmama rağmen kargoyu getirmedi. 4 saat içerisinde kapınızdayız diye mesaj atıyorlar 1 dakika sonra da adreste bulunmadığınız için teslim edemedik diye mesaj atıyorlar. Ne kapımıza geldiler ne aradılar bir de kuryemiz sizi aramis ama ulaşamamış adresinizde sizi bulamamış diye yalan söylüyorlar.

07 Ağustos 2024 18:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

07 Ağustos 2024 18:12

Merhaba Zeki A. , Çözüm süreci ile ilgili bilgi paylaşmak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Bu mesajı yanıtlamanız durumunda sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET

07 Ağustos 2024 18:15

Şu an Antalya Deponuza geliyorum orada kuryeci arkadaşı bekleyeceğim.

08 Ağustos 2024 12:11

Kargoyu teslim ettiler. Teşekkürler...

Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
19 Nisan 2024 13:02
"Hepsiburada Hepsijet genel müdürlükten Şeyma hanım tarafıma ulaştı. Tüm olumsuz giden süreci sonlandırarak beni mutlu etti. Bugün yaşadığım olumsuzluk hemen düzeltildi ve kargom tarafıma ulaştı, Teşekkür ederim."
Hepsijet Kuryesinin Adrese Gelmemesi Geldim Demesi
Hepsijet Kuryesinin Adrese Gelmemesi Geldim Demesi

Aleyna
20 Temmuz 2024 19:23
Hepsijet Kargo Vaatleri Ve Gerçekler
Semih sonuçtan çok memnun

02 Ağustos 2024 16:56
"Benimle doğrudan iletişime geçerek kargoyu en kısa sürede teslim ettiler çok ilgili ve alakalı davrandılar teşekkür ederim"
Hepsijet Kargo Teslimat Sorunu Ve Yanıltıcı Mesajlar
Hepsijet Kargo Teslimat Sorunu Ve Yanıltıcı Mesajlar
Orhun sonuçtan çok memnun

15 Ağustos 2024 20:47
"İlgili ve anlayışlı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim. Beklediğim ilgiyi fazlasıyla gösterdiler."

hepsiJET Kategorileri